Clean Slate Surface Cleanser 473ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Clean Slate Surface Cleanser 473ml

Šampon za uklanjanje starih slojeva zaštite i izrazito velikih akumulacija prljavštine na zanemarenim vozilima. 

U stara vremena detaileri i entuzijasti, kao i laici su znali prati vozila sa detredžentom za pranje posuđa kako bi ukonili slojeve starog voska. Negativna strana ove priče je iznimno visoki pH deterdženta za pranje posuđa koji je agresivan za lak te plastike i gume na eksterijeru vozila.

 • Šampon za uklanjanje postojećih zaštita s vozila
 • Pogodan za pranje prije nanošenja voska ili sealanta
 • Koristi se za pripremu vozila za poliranje
 • Detaljno čišćenje bez dodatka sjaja

 • Chemical Guys su iz ovog razloga razvili Clean Slate šampon. Uravnotežena pH formula pogodna je za čišćenje svih dijelova eksterijera. Istovremeno, uklanja slojeve prethodno nanesenih zaštita bez ostavljanja tragova ili oštećenja površine. Clean Slate se može koristiti samostalno ili kao dodatak vašem omiljenom šamponu za pranje vozila kako bi se povećala učinkovitost pranja auta. Također, može se koristiti u foam lanceu ili Torq Foam Blaster 6 za stvaranje pjene koja će se vezati na površinu i olakšati uklanjanje zmazanoće sa vašeg auta, motora ili čak vozila poput kamiona ili quada.

  Praktičan i brz način detaljnog pranja auta 

  Sa zaraznim mirisom citrusa, iznimnom lubrikacijom te pH uravnoteženom formulom s lakoćom ćete ukloniti nove kao i mjesecima stare slojeve zaštite. Neovisno da li vam je cilj oprati ekstremno onečišćen auto ili pripremiti ga za novo nanošenje zaštita, Clean Slate će odraditi zadani posao. Uz lubriciranje površine tijekom pranja, najveća prednost ovog šampona je nepogrešiv omjer razrjeđivanja. Koliko god da stavite šampona, samo ćete brže skinuti zaštitu. Definitivno proizvod oko kojeg ne morate razbijati glavu sa omjerima ukoliko to ne želite. Otvorite poklopac, istisnite ga u svoju kantu sa vodom, promiješajte i spremni ste za pranje.

  Kako skinuti vosak sa auta:

  1. Protresite proizvod prije upotrebe
  2. Razrijedite u omjeru 30 ml do 50 ml na kantu (10-12 L) vode
  3. Uronite rukavicu za pranje u kantu u kojoj ste pomiješali šampon i vodu
  4. Spriječite dizanje čestica prljavštine i nakupljanje u rukavici za pranje postavljanjem Cyclone Dirt Trap zaštite na dno obadvije kante za pranje
  5. Laganim pravocrtnim potezima bez pritiska operite vozilo od vrha prema dnu. Rukavicu ispirati u drugoj kanti sa čistom vodom.
  6. Isperite vozilo čistom vodom
  7. Osušite sa ručnikom od mikrofibre

  Namjena ovog proizvoda je uklanjanje zaštita, ukoliko vam to nije cilj, odaberite šampon koji će očuvati zaštite poput Glossworkz shampoo ili Hybrid V7 Car Wash Soap

  Clean Slate ne uklanja keramičku zaštitu jer je za nju potrebno poliranje, kod nekih zaštita čak i brušenje za potpuno uklanjanje sa površine.
  Prilikom uklanjanja sintetičkih voskova s laka preporučamo povećati udio šampona u vodi ili ponoviti postupak prema potrebi.

  Napišite recenziju

  Napomena: Ne koristi HTML kod!
      Loše           Dobro

   Clean Slate Surface Cleanser 473ml

  • Brand: Chemical Guys
  • Šifra: RM090019
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • Cijena: 20.00€
  • Bez poreza: 16.00€
  • PDV uključen u cijenu.

   Besplatna dostava

   za online narudžbe iznad 55€!

  Izdvojeno iz BLOGa