Dostava proizvoda

POVRAT SREDSTAVA

Prodajno osoblje Forea OCDa Vam jamči da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!


BESPLATNA DOSTAVA

Dostava za sve narudžbe iznad 55.00€ je besplatna za područje cijele Republike Hrvatske. Dostava za narudžbe ispod 55.00€ se naplaćuje 5.00€ bez obzira na veličinu i težinu pošiljke. Roba se šalje iz naše poslovnice na adresi Ljubijska 1, Zagreb.
Kupac plaća proizvod tek nakon provjere, tako da se kvaliteta proizvoda može provjeraviti prije plaćanja.
Sve narudžbe zaprimljene/uplaćene radnim danom do 12 sati biti će poslane na isporuku tijekom istog dana a dostavljene u roku nekoliko radnih dana (najčešće idući radni dan osim na otoke te na područje Dubrovačke županije).


DOSTAVNA SLUŽBA

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe GLS, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, paypal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

Ukoliko se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje. Robu je moguće preuzeti i u našoj poslovnici, a jedini uvjet kod osobnog preuzimanja je prethodna najava na telefon ili mail.
BRZA ISPORUKA UZ PRAĆENJE NARUDŽBE


Čim robu spremimo za isporuku šaljemo Vam tracking code pomoću kojeg u svakom trenutku možete provjeriti stanje svoje pošiljke ( https://gls-group.eu/HR/en/parcel-tracking ).

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (1-3 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na info@forea-ocd.hr kako bi poduzeli potrebne mjere. Za narudžbe na otoke dostava u pravilu traje nešto duže (2-4 radna dana).


OSTALI UVJETI

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.


Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.


Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.


Dostavu prozivoda moguće je dogovoriti na više načina:

1. Putem GLS paketne dostave na kućnu adresu uz maksimalnu težinu paketa od 40kg.
( Postoji mogućnost dostave i u druge države Europske Unije a za daljnje informacije Vas molimo da nas kontaktirate )2. Osobnim preuzimanjem u trgovini Forea OCD na adresi Ljubijska 1, Zagreb.


Radno vrijeme poslovnice:
Ponedjeljak: 9-18 h
Utorak: 9-18 h
Srijeda: 9-18 h
Četvrtak: 9-18 h
Petak: 9-18 h
Subota: 09-14 h

Sa svakih potrošenih 55.00€ kroz narudžbu putem ovog web shopa nudimo besplatnu dostavu proizvoda na području Republike Hrvatske! (Besplatna dostava se odnosi isključivo na WEB NARUDŽBE pute ove online trgovine!)
(prilikom dovršetka kupovine potrebno je ručno odabrati besplatnu dostavu!)

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom biti će poslane u roku od 24h tj. idući radni dan!

​Hvala Vam na povjerenju, želimo Vam ugodnu kupovinu!

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA