Cyclone Dirt Trap

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Na Upit Cyclone Dirt Trap

Nova generacija grit guard sistema koji zadržava nečistoće na dnu kante i smanjuje pojavu oštećenja uzrokovanih kontaktnim pranjem auta.

Cyclone sadrži skoro 300 lijevaka koji odvajaju abrazivne čestice nakupljene u nečistoj vodi svojim posebnim geometrijskim sistemom filtracije.

Na dnu svakog lijevka se nalazi rupica točno definiranih dimenzija koja tijekom kretanja vode u kanti (kovitlanja prilikom ispiranja rukavice, četke za pranje ili kistova) pomoću centripetalne sile omogućava da se teže čestice prljavštine povuku u lijevak i izađu ispod površine samog grita. Na ovaj način sprječava se podizanje prljavštine natrag u samu rukavicu prilikom ispiranja ili upijanjanja šampona. Točnije, čista voda ili mješavina šampona i vode ostaje iznad grita čime se sprječava oštećenje površine vozila tijekom održavanja jer nema prijenosa abrazivnih čestica.

Promjer gornjeg djela Cyclone Dirt Trapa iznosi 265mm.

Prednosti u odnosu na Grit Guard sistem

Klasični Grit Guard sistem sprječavanja kovitlanje vode na dnu kante, međutim, ima jednu slabu točku u dizajnu a to je rijetka mreža na vrhu Grit Guarda sa širokim otvorima koji lakše propuštaju povrat nečistoća iznad grita. Cyclone višestruko umanjuje tu mogućnost i olakšava čišćenje vozila kao i rukavice nakon pranja. Jednosmjerni sistem filtracije ne dozvoljava povrat čestica prilikom izvlačenja rukavice čime sprječava prijenos kontaminacije sa rukavice na površinu vozila. Na ovaj način se višestruko smanjuju tragovi redovnog održavanja koji su neizbježni radi postojanja fizičkog kontakta sa površinom.

Koristite Grit Guard kako bi smanjili pojavu ogrebotina na autu

Klasični Grit Guard sistem ima manu a to je prerijetka konstrukcija koja dozvoljava veliki protok vode. Naime, prilikom uranjanja rukavice za pranje, voda se potiskuje prema dnu kante ali jednako tako i povlači tijekom izvlačenja, točnije diže. Rjeđa konstrukcija dozvoljava više kovitlanja i dizanje onečišćene vode što nikako nije poželjno i stvara kontra efekt funkcije grit guarda. Cyclone Dirt Trap ima izrazito gusto postavljene otvore, odgovara na dno svih kanti promjera 265mm gdje fiksno ostaje ne stvarajući probleme tijekom uranjanja rukavice.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Cyclone Dirt Trap

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: DIRTTRAP0
 • Dostupnost: Na Upit
 • Cijena: 25.00€
 • Bez poreza: 20.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa