Recenzije korisnika

5/5 bazirano na 32 recenzija

Pročitajte što naši kupci misle o nama :)


 1. Dino imris
  postano

  Vrhunska usluga, jako ljubazna ekipa koja pomogne i vise nego sta treba! Samo tako nastavite!

 2. Stipe
  postano

  Svi naručeni proizvodi su funkcionirali kao što piše u opisu. Svaka narudžba dostavljena najdalje dan - dan i pol od narudžbe, ali uzmite u obzir da živim 500 kilometara od Zagreba. :)

  Registrirani korisnik
 3. Petra P
  postano

  Odlična i brza usluga. Ekipa je stvarno za svaku pohvalu. Trude se pomoći pri kupovini, daju dobre savjete iz prve ruke, svaki puta bi paket bio uredno i originalno zapakiran sa nekom sitnicom na poklon. Vidi se da boluju od OCDa i uživaju u poslu :)

  Registrirani korisnik
 4. Dino
  postano

  Poštovani,

  Bilo mi je posebno zadovoljstvo odabrati proizvode najpoznatijih svjetskih proizvođača detailinga na Vašim stranicama. Paket je stigao u najkraćem mogućem roku. Najljepša Vam hvala na poklonu (general purpose detailing towel) i katalozima work stuff i soft99. Mnogo toga naručujem online, ali suradnja s Vama zaista jedinstveno iskustvo i za svaku preporuku.

  Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu.

  Registrirani korisnik
 5. Sven Novosel
  postano

  Iznimno ljubazni, stručni, profesionalni... korektne cijene! Dogovorili smo se za poliranje i rezultati su i bolji no očekivani, otišle su i ogrebotinice koje nisam niti očekivao te je boja na autu starom 8 godina bolja nego iz salona! Kada sam preuzimao auto bio je neprepoznatljiv, a na Ivi i Davorinu se točno vidi da rade što vole i da pažnju posvecuju i najsitnijim detaljima s ciljem da stranka bude maksimalno moguće zadovoljna. Hvala vam puno i vidimo se uskoro na još nekim zahvatima!!!

 6. Matija Lisec
  postano

  Samo pohvale, brza dostava preko web-a, super usluzni i strucni djelatnici.