Foam Blaster 6 - Foam Wash Gun

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Uskoro! Foam Blaster 6 - Foam Wash Gun

Pjenomat za spajanje na vrtno crijevo za predpranje auta bez upotrebe miniwasha.

Foam Blaster 6 je praktičan i zabavan alat za predpranje ili pranje svakog vozila. Spojen na bilo koje vrtno crijevo, Foam Blaster 6 u kombinaciji sa vašim omiljenim šamponom za pranje vozila stvara pjenu koja pomaže pri uklanjanju nečistoća i prljavštine za jednostavnije održavanje. Dodajte u posudu 60 ml (ili po potrebi, prekrijte dno) sa šamponom za ručno pranje po vlastitom izboru za idealno pjenasto pranje vašeg auta, motora ili čak bicikla. 

Gusta, blago raspršena pjena koja nastaje u kombinaciji sa konstantnim dotokom vode omogućava detaljnije prodiranje u sva uska i teško dostupna mjesta na vašem vozilu. Prodire u prljavštinu, podiže je s površine i olakšava njezino uklanjanje prilikom ispiranja vozila.

Foam Blaster 6 je iznimno otporan i dugotrajan alat koji omogućava lagano spajanje na svaki dovod vode bez potrebe za razvlačenjem kablova i pripremanjem opreme kao što je slučaj prilikom upotrebe miniwasha. Ovime skraćuje vrijeme utrošeno na pripremu i olakšava korištenje u svim uvjetima. Moguće je kontrolirati protok pjene preko regulatora na vrhu Foam Blastera, te se smije koristiti i u kombinaciji sa jačim sredstvima za čišćenje. Poluga za brzo otpuštanje je napravljena od mesinga i kvalitetnija je od klasičnih plastičnih spojnica, a možete i u jednom potezu otpustiti nosač kako biste s lakoćom isprali vozilo.

Zahvaljujući visokoj kvaliteti izrade i praktičnosti, pogodan je za entuzijaste i profesionalce. S različitim kombinacijama šampona možete održavati svoje vozilo ali i skinuti postojeće slojeve zaštite kako biste olakšali proces detailinga. Foam Blaster je također izvor uvijek čiste mješavine šampona i vode što ga čini pogodnim i sigurnim za upotrebu tijekom procesa pranja jer smanjuje rizik oštećenja površine.

Za pranje sa Foam Blasterom preporučamo vam šampone poput Mr.Pink ili Honeydew, te za sušenje vozila nakon ispiranja ručnike poput Fatty Orange Dryer ili veliki i iznimno upijajući Wooly Mammoth.Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

Besplatna dostava

Uz ovaj proizvod imate BESPLATNU DOSTAVU!

  Foam Blaster 6 - Foam Wash Gun

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: ACC_326
 • Dostupnost: Uskoro!
 • Cijena: 100.00€
 • Bez poreza: 80.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa