Thermo Detailing Pad Blue Ultra Hard

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

NOVO Thermo Detailing Pad Blue Ultra Hard

Thermo Pad Blue Hard je jako gruba spužva neonsko plave boje s kojom ste se susreli još na početku rada sa Zvizzer spužvama za poliranje, a teksturom i kozistencije zadnje generacije Zvizzer Thermo spužvi za poliranje. 

Thermo Pad Blue Hard je apsolutno najgrublji pad za poliranje dostupan na tržištu. Ovaj pad je razvijen za ekstremni i trajni rez a izrađen je za sve vrste grubih i jako grubih poslova poliranja u prvom koraku. Za razliku od drugih spužvi/padova za poliranje, Thermo Pad ne gubi snagu poliranja i odvodi 80% topline. Pad je stoga također mnogo izdržljiviji od konvencionalnih padova za poliranje. Preporuča se koristiti sa Zvizzerovim PC 5000 ili HC 4000 pastama za poliranje.

Koristeći tradicionalne spužve za poliranje u 2-3 prolaza, u zadnjem prolazu spužva više nema učinak kao prije. Pogotovo se osjeti u cut fazi poliranja. Razlog tog je što  spužva postaje vruća i samim time meka. Za razliku od konvencionalnih spužvi/padova za poliranje, koji odvode samo 20% topline, Zvizzer Thermo Padovi odvode do 80% topline. Pad nije mekan kao konvencionalni i ima konstantniji učinak. Vrsta pjene od koje su Zvizzer Thermo padovi napravljeni se također značajno razlikuje. Gdje možete pogledati kroz spužvu na tradicionalnim padovima. Thermo Pad ima poprečnu traku koja povećava snagu pada i čini ga znatno izdržljivijim.

ZviZZer je testirao da su Thermo Padovi i do 5 puta izdržljiviji od tradicionalnih spužvi za poliranje. Snaga ovih spužvi za poliranje također se može stvarno osjetiti kada koristite svoj ekscentrični stroj za poliranje. Vaš će stroj raditi stabilnije čak i na grubljim Thermalnim padovima.

Zašto odabrati ZviZZer Thermo Pad?

 • Ne mijenja ni strukturu ni oblik
 • Otporan na toplinu
 • Dulje traje... 


Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Thermo Detailing Pad Blue Ultra Hard

 • Brand: ZviZZer
 • Šifra: RM320018
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 10.00€ - 19.00€
 • Bez poreza: 8.00€ - 15.20€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa