Thermo Detailing Pad Yellow Soft

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

NOVO Thermo Detailing Pad Yellow Soft

Thermo Pad Yellow Soft je fina spužva za poliranje neonsko žute boje s kojom ste se susreli još na početku rada sa Zvizzer spužvama za poliranje, a teksturom i kozistencije zadnje generacije Zvizzer Thermo spužvi za poliranje. 

Ako želite vrhunsku obradu površine uz uklanjanje blagih ogrebotina i površinske oksidacije, Thermo Pad Yellow Soft je spužva iz najnovije serije Thermo Padova. Ovaj pad je izrađen za sve vrste završnih radova tj. da se savršeno uklapa u drugom koraku korištenja nakon grube faze poliranja grubim padom i pastom. Za razliku od drugih spužvi/padova za poliranje, Thermo Pad ne gubi snagu poliranja i odvodi 80% topline. Pad je stoga također mnogo izdržljiviji od konvencionalnih padova za poliranje. Preporuča se koristiti sa Zvizzerovim FC 2000 pastom za poliranje. Idealno se slaže i sa Thermo HR 6000 pastom.


Thermo Pad Yellow Soft je pad koji odaberete kada samo želite povući zadnji postotak snage za perfekciju tj. pad koji vam daje dobar cut i visoki sjaj lakirane površine. Srednje mekanapovršina Thermo Pad Yellow Soft čini da vaš stroj za poliranje radi kao u snu i bez ikakvog opterećenja. Preporuka: Cut fazu poliranja odradite tvrđim Thermo Padom !


Koristeći tradicionalne padove za poliranje u 2-3 prolaza, u zadnjem prolazu spužva više nema učinak kao prije što se pogotovo osjeti u cut fazi poliranja. Razlog tome je što je pad od spužve postao vruć i samim time mekan. Za razliku od konvencionalnih spužvi/padova za poliranje, koji odvode samo 20% topline, Zvizzer Thermo Padovi odvode do 80% topline. Pad stoga nije mekan kao konvencionalni i ima konstantniji učinak. Vrsta pjene od koje su Zvizzer Thermo padovi napravljeni se također značajno razlikuje. Gdje možete pogledati kroz spužvu na tradicionalnim padovima, Thermo Pad ima poprečnu traku koja povećava snagu pada i čini ga znatno izdržljivijim.


ZviZZer je testirao da su Thermo Padovi i do 5 puta izdržljiviji od tradicionalnih padova od spužve. Snaga pada također se može stvarno osjetiti kada koristite svoj ekscentrični stroj za poliranje. Vaš će stroj raditi stabilnije čak i na grubljim Thermalnim padovima.


Zašto odabrati ZviZZer Thermo Pad?

 • Ne mijenja ni strukturu ni oblik
 • Otporan na toplinu
 • Trajni rez u cut fazi
 • Dulje traje.


Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Thermo Detailing Pad Yellow Soft

 • Brand: ZviZZer
 • Šifra: RM320021
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 10.00€ - 19.00€
 • Bez poreza: 8.00€ - 15.20€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa