The Workhorse Applicators

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

The Workhorse Applicators

Chemical Guys The Workhorse Applicators

Workhorse aplikatori od mikrofibre su savršeni aplikatori za aplikaciju sredstva za zaštitu guma, plastika interijera i eksterijera, motornog prostora kao i dijelova podvozja. Sa strukturom mikrofibre u omjeru 70/30 ostati će mekan i nakon nekoliko desetaka ciklusa pranja u perilici do 30°C. Jezgra od guste pjene u ruci djeluje kompaktno i praktično te olakšava dugotrajno korištenje prilikom zaštite raznih površina. Može se upotrebljavati za aplikaciju svih proizvoda, neovisno na kojoj su bazi napravljeni.

Crni Workhorse aplikator je idealan za aplikaciju sredstva za zaštitu plastika eksterijera poput branika ili blatarica, naplataka ili guma.
Plavi Workhorse aplikator možete koristiti za zaštitu staklenih površina, uklanjanje tragova kamenca s aluminijskim i metalnih površina ili nanošenje omiljenog sredstva .
Zeleni aplikator je savršen za crne plastične dijelove okvira retrovizora, premazivanje plastika ispod brisača ili karbonskih dijelova na vozilima više klase.
Žuti Workhorse aplikator je namijenjen za rad u interijeru, pretežno na vinilu i plastikama.

Kako biste izbjegli prenošenje proizvoda s jedne površine na drugu, koristite različite Workhorse aplikatore. Možete ih po potrebi kombinirati i sa Workhorse krpama od mikrofibre kako biste u svakom trenu znali koji aplikator koristite uz krpu i za koju su namjenu. Na ovaj način ste sigurni da koristite jedan aplikator uvijek za istu namjenu. Odaberite između različitih boja Workhorse aplikatora od mikrofibre ovisno o svojim potrebama i zadržite red u korištenju svojih omiljenih detailing proizvoda.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  The Workhorse Applicators

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: MIC_TWA
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 7.00€
 • Bez poreza: 5.60€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa