HydroInterior Ceramic Interior Quick Detailer 473ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

HydroInterior Ceramic Interior Quick Detailer 473ml

HydroInterior je savršen spoj detailera i keramičkog premaza u jednom koji donosi nevjerojatna dugotrajna zaštitna svojstva keramike u najvažnije područje vašeg automobila, unutrašnjost!

Ogrnite se tamo gdje je najvažnije

Sve svoje vrijeme provodite u kabini vozila, pa zašto biste se vozili uokolo sa svom tom prljavštinom? Očistite, a zatim zaštitite svoju unutrašnjost od prašine, zemlje, zmazanoće, ulja i UV zraka s Chemical Guys HydroInteriorom! Formula bez premca izrađena je korištenjem naprednih polimera za čišćenje interijera i kemije prožete SiO2 kako bi pružila najbolje detalje i izgle te zaštitu interijera. Ovaj revolucionarni quick detailer interijera ne uklanja samo laganu prašinu, otiske prstiju, mrlje i prljavštinu... nakon što se nanese, površinama obrađenim keramikom pomaže u lakšem uklanjanju onečišćenja, dok vam napredna svojstva samočišćenja pomažu da duže uživate u čistom glatkom interijeru!


Svestran za sve interijere

HydroInterior Ceramic Interior Quick Detailer je najsvestraniji detailer koji ćete ikada trebati. HydroInterior se može koristiti i na premazanoj i na neobloženoj unutrašnjosti vozila za izvanredne rezultate. Koristite ga za čišćenje i zaštitu mnoštva unutarnjih tvrdih površina uključujući plastiku, obojenu plastiku, vinil, imitaciju kože, plastični vinil, ploče vrata i još mnogo toga. Koristite Chemical Guys HydroInterior kao proizvod za održavanje ili jednostavno da dodate zaštitu površinama koje su vama najdraže a vremenskim nepogodama najteže pogođene: vašoj unutrašnjosti!


Zaštita od ležanja

Koristeći specijalna sredstva za čišćenje, polimere i nanočestice SiO2, HydroInterior daje vrhunske rezultate i čak novi izgled tvorničke mat površine s iznimno dugotrajnom zaštitom. HydroInterior je više od keramičkog detailera. Koristeći najnovija dostignuća u modernoj kemiji, jedinstvena fuzija SIO2 daje HydroInterior svojstva samočišćenja koja pomažu u sprječavanju lijepljenja prašine i održavaju vašu unutrašnjost čišćom dulje!

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  HydroInterior Ceramic Interior Quick Detailer 473ml

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: SPI227_16
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 45.00€
 • Bez poreza: 36.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa