PRO Thermo Hybrid Pad Green

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

PRO Thermo Hybrid Pad Green

ZviZZer Thermo Hybrid Pad Green (hard) je tvrdi tj grubi hibridni pad za poliranje strukturno napravljen od sloja tvrde zelene thermo spužve kao međupodloške te kombinacije vune prirodnih i sintetičkih vlakana za maksimalnu učinkovitost u procesu grube korekcije laka.

Hibridni jastučić za poliranje iz serije ZviZZer Professional Thermo Polishing System za Dual Action (DA) mašine. Odlikuje se velikom snagom rezanja, zahvaljujući kojoj je vrlo pogodan za uklanjanje jakih ogrebotina i oksidacije površine laka.


Izrađena je od kombinacije kvalitetne merino vune i sintetičkih vlakana dužine 5 mm. Cijeli set postavljen je na međupodlošku od posebnog materijala i inovativnu Thermo Green spužvu koja regulira snagu rezanja pada. Pad je vrlo otporan na visoke temperature, ne omekšava i ne gubi svojstva tijekom rada.

Vlakna i pjena izvrsne kvalitete nude izvrsna svojstva korekcije laka i površine koja se obrađuje. Djeluje dobro za uklanjanje ogrebotina s jako oštećenih površina. Vrlo dobro radi sa ZviZZer HC4000 pastom.ZviZZer Thermo Hybrid Padovi su dostupni u tri tvrdoće:

- Zeleni - TVRDI - zahvaljujući upotrebi THERMO GREEN spužve, nudi najjača svojstva rezanja tj. korekcije
- Plavi - MEDIUM - zahvaljujući upotrebi THERMO BLUE spužve, odlikuje se srednjom razinom rezanja među Thermo Hybrid Padovima
- Crni - SOFT - zahvaljujući upotrebi THERMO BLACK spužve, odlikuje se najmanje agresivnim profilom rezanja. (trenutno nije dostupan)

Thermo Hybrid padovi su dostupni i u različitim veličinama: 

(promjer radne površine / debljina / promjer čička držača)

- 160 / 15 / 150 mm
- 40 / 15 / 125 mm
- 90 / 15 / 80 mm


Sustav poliranja stvoren za profesionalne detailere koji vam omogućuje postizanje savršenog krajnjeg rezultata uz minimalan napor, zahvaljujući korištenju inovativne THERMO tehnologije. Padovi za poliranje iz ove serije su nekoliko puta izdržljiviji od standardnih padova te nude iznimnu udobnost i brzinu rada.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  PRO Thermo Hybrid Pad Green

 • Brand: ZviZZer
 • Šifra: ZV-TH00015HC
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 5.00€ - 17.00€
 • Bez poreza: 4.00€ - 13.60€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa