Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

ValetPro - Black To The Future 250ml

105.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:ValetPro
Artikl:Black To The Future 250ml
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Valet Pro Black To The Future

Black To The Future je premaz za nelakirane plastične te gumene površine. Njegova snažna formula koristi pojačane polimere kako bi vratila originalnu tvorničku crnu boju nelakiranim plastikama, gumama i kederima te im pružila dugotrajnu zaštitu bez obzira na vremenske uvjete. Black To The Future oživljava blijede plastike, vraća im originalnu dubinu boje te ju čuva i do nekoliko tjedana. Proizvod se iznimno lako nanosi pomoću aplikatora od mikrofibre ili krpe od mikrofibre. Višak proizvoda uklonite krpom od mikrofibre kako bi dobili ujednačen satenasti izgled površine.

Za razliku od tipično očekivanog ˝slinga˝ tj.raspršivanja proizvoda nakon kretanja, Black to the future se upija u površinu nekoliko sekundi nakon aplikacije. Može se nanositi pomoću aplikatora ili krpe od mikrofibre i ostavlja ujednačeni finiš. Ugodnog je mirisa i dolazi u formi prozračnog gela. Lako se razmazuje po površini,ima iznimno malu potrošnju te u konačnici postiže većini omiljeni ˝tvornički izgled˝ a da se pritom ne žrtvuje trajnost. Testirali smo ga na gumama kao i kederima vozila i moramo priznati da se nalazi u top 3 proizvoda po našem osobnom izboru.

DETALJI
- proizvod za zaštitu plastika i gumenih površina
- brzo se upija i ne raspršuje se nakon kretanja vozila
- izvanredan tvronički izgled na kederima, gumama kao i plastikama eksterijera
- može se koristiti i za zaštitu dijelova motornog prostora

UPOTREBA
- očistiti površinu sa Classic All Purpose Cleaner i osušiti krpom od mikrofibre
- nanijeti malu količinu Black to the future na aplikator ili krpu od mikrofibre
- aplicirati premaz na željenu površinu, ostaviti da se u potpunosti upije u podlogu 
- obrisati površinu čistom (drugom) krpom od mikrofibre

NAPOMENA
Valet Pro Budget Microfiber Cloth 6 Pack je cjenovno pristupačan set od 6 krpa od mikrofibri koje možete koristiti u kombinaciji sa ovim premazom.

"Black To The Future turns back time on old and faded plastics, offering a deep, black, lustrous “as new” finish to trim and tyres. It also prevents new plastics from fading. You’ll find this product easy to apply thanks to its gel formulation. No need to hit 88 miles per hour, this trim restorer will work its magic right in front of your eyes."

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik