Fusso Coat NOVI

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Fusso Coat NOVI

Poznat kao ˝Fusso vosak˝ koji osvaja Hrvatsku već preko nekoliko godina trima najbitnijima karakteristikama - trajnost, hidrofobnost i sjaj, dobio je ne samo face lift pakiranja već i poboljšanu formulu! Obogaćena ulja i otapala na novoj, biljnoj bazi, olakšavaju aplikaciju te smanjuju donekle intenzivan miris ovog fantastičnog voska/sealanta. 

Fusso Coat je sintetički sealant (sredstvo za dugotrajnu zaštitu lakiranih površina) u formi tvrdog voska. U iznimno tankom sloju veže se za čistu površinu laka ili felgi i pruža višemjesečnu zaštitu. Trajnost se povećava ukoliko se auto pere ph neutralnim šamponom, održava neagresivnim sredstvima i ne koristi predpranja sa samoposlužnih autopraonica. Fusso s lakoćom odbija vodu i olakšava redovno održavanje vozila. Istovremeno, na svijetlim bojama pruža hladan staklenasti sjaj dok na tamnima poboljšava refleksije. Iako podijeljen na dvije vrste (svijetli i tamni), razlike nisu vidljive tako da možete primjerice svijetli Fusso koristiti na svijetloj i tamnoj nijansi vozila. Pokazao je poprilično otporan na veliki raspon kemikalija ali naravno kao i svaki proizvod, uz nepravilno održavanje može se ukloniti nakon nekoliko pranja.

 • Sintetički sealant u formi tvrdog voska sa NOVOM FORMULOM
 • Uz pravilno održavanje, štiti na period do 12 mjeseci
 • Jedno pakiranje je dovoljno za zaštitu oko 12 - 15 vozila
 • Koristi se za zaštitu lakiranih vanjskih površina vozila
 • Vrlo lako odbija vodu i olakšava održavanje
 • Pruža staklenasti sjaj vidljiv na svijetlim i tamnim bojama

 • Priprema i nanošenje Fusso sealanta:

  1. Detaljno oprati vozilo i odraditi dekontaminaciju (čišćenje laka)
  2. Osušiti vozilo i zaštititi sve plastične i gumene dijelove trakom
  3. Aplikatorom lagano prijeđite preko površine voska tako da se jednakomjerno rasporedi po aplikatoru
  4. U jako tankom sloju aplicirajte Fusso na površinu sa preklapanjem redova tijekom nanošenja (pogledaj video)
  5. Nanosite panel po panel i nakon pojave bijelog sloja na površini, brišite krpom od mikrofibre
  6. Okvirni vremenski period sušenja Fusso sealanta je 10 - 15 minuta

  Savjet za nanošenje ˝Fusso voska˝:
  Za Fusso je idealna temperatura aplikacije između 10°C i 25°C. Iznad te temperature period sušenja će biti dosta kraći, a ispod duži. Prilagodite se uvjetima u kojima radite i koristite dobru rasvjetu (pogotovo za tamne aute).  Tijekom nanošenja koristite minimalno dvije krpe od mikrofibre. Jedna je za prvotnoi uklanjanje ostataka voska, a druga za fino brisanje ostataka (engl. buffing). Preporučamo ne izlagati vozilo vodi ili vlazi 24 h nakon nanošenja kako bi se proizvod u potpunosti vezao za površinu.

  Čime održavati auto da Fusso traje?
  Fukupika sprej je idealan proizvod za održavanje Fusso voska, ali i Fusso Coat Speed & Barrier Hand Spray. Možete ga koristiti pri svakom pranju nakon sušenja auta za dodatan sjaj i hidrofobnost.

  Tražite proizvod koji traje kao Fusso ali da je lakši za nanošenje?
  Isprobajte Fusso Coat F7 All Colors baziran na istoj formuli kao Fusso. U tekućem obliku i sa lakšom apllikacijom, dobiti ćete zašitu na period do 7 mjeseci uz pravilno održavanje.

  Kod aplikacije ovog voska važno je paziti na to da je temperatura ispoštovana, da sloj nije predebeli i da vrijeme vezanja za provršinu nije predugo. Jednom kada nađete savršen omjer ove tri stavke, nanošenje Fusso voska postat će vam omiljeno, a njegov utjecaj na vaše vozilo nezamjenjiv!

  Ukoliko se desi presušivanje i nemogućnost utrljavanja do kraja, savjetujemo istu površinu premazati još jednim tankim slojem i brisanje odmah potom.
  Karakteristike
  Pakiranje200 g

  Napišite recenziju

  Napomena: Ne koristi HTML kod!
      Loše           Dobro

   Fusso Coat NOVI

  • Brand: Soft99
  • Šifra: 1033
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • Cijena: 37.00€
  • Bez poreza: 29.60€
  • PDV uključen u cijenu.

   Dostupne opcije

   Besplatna dostava

   za online narudžbe iznad 55€!

  Izdvojeno iz BLOGa