Thermo Detailing Pad Red Hard

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

NOVO Thermo Detailing Pad Red Hard

Thermo Pad Red Hard je gruba spužva za poliranje neonsko crvene boje s kojom ste se susreli još na početku rada sa Zvizzer spužvama za poliranje, a teksturom i kozistencije zadnje generacije Zvizzer Thermo spužvi za poliranje. 

Thermo Pad Red Hard je poseban pad za poliranje koji se odlikuje velikom svestranošću kako u cut fazi, tako i u završnoj finish fazi. Fantastičan kroj, nevjerojatno dobra izrada ZviZZerovog Thermo Pada Red koji je dizajniran za grubo i trajno učinkovito uklanjanje dubokih ogrebotina i jake oksidacije sa površine. Za razliku od sličnih padova izrađenih od pjene, Thermo Pad Red Hard ne gubi snagu i učinkovitost kod poliranja te odvodi 80% topline. Ovaj pad za poliranje jedan je od naših favorita u seriji Thermo Padova, jer dobro funkcionira sa svim ZviZZer pastama za poliranje unatoč njihovoj abrazivnosti. Na ovaj način možete i rezati i finishirati sa istim Padom. Posebno se preporuča za poliranje  HC 4000 grubom pastom a može se koristiti sa Zvizzerovim MC 3000, FC 2000 ili pak UC 1000 pastama za poliranje.


Koristeći tradicionalne padove za poliranje u 2-3 prolaza, u zadnjem prolazu spužva više nema učinak kao prije što se pogotovo osjeti u cut fazi poliranja. Razlog tome je što je pad od spužve postao vruć i samim time mekan. Za razliku od konvencionalnih spužvi/padova za poliranje, koji odvode samo 20% topline, Zvizzer Thermo Padovi odvode do 80% topline. Pad stoga nije mekan kao konvencionalni i ima konstantniji učinak. Vrsta pjene od koje su Zvizzer Thermo padovi napravljeni se također značajno razlikuje. Gdje možete pogledati kroz spužvu na tradicionalnim padovima, Thermo Pad ima poprečnu traku koja povećava snagu pada i čini ga znatno izdržljivijim.

ZviZZer je testirao da su Thermo Padovi i do 5 puta izdržljiviji od tradicionalnih padova od spužve. Snaga pada također se može stvarno osjetiti kada koristite svoj ekscentrični stroj za poliranje. Vaš će stroj raditi stabilnije čak i na grubljim Thermalnim padovima.


Zašto odabrati ZviZZer Thermo Pad?

 • Ne mijenja ni strukturu ni oblik
 • Otporan na toplinu
 • Trajni rez u cut fazi
 • Dulje traje... 

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Thermo Detailing Pad Red Hard

 • Brand: ZviZZer
 • Šifra: RM320019
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 10.00€ - 19.00€
 • Bez poreza: 8.00€ - 15.20€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa