#Perfecta SiO2 Ceramic Quick Detailer

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

#Perfecta SiO2 Ceramic Quick Detailer

Keramički quick detailer sa antistatičkom formulom.

Prisutnost siloksanskih polimera SiO2 i TiO2 omogućuje mu da na površinama ostavi nepogrešiv staklasti sjaj koji naglašava linije vašeg automobila i nevjerojatno djelovanje čišćenja koje otpušta prljavštinu, vodu i UV zrake, stvarajući zaštitni štit i održavajući vaše vozilo čišćim dulje. Prisutnost TiO2 (titanijevog dioksida) jamči veću otpornost, osobito protiv tragova vode i kisele kiše, te stvara antistatičku, samočisteću barijeru koja otežava nakupljanje prašine. Zajamčeno traje do tri pranja neutralnim šamponom. #PERFÈCTA sadrži SiO2, što ga čini savršenim izborom za održavanje nakon keramičkih premaza. Održava i produljuje hidrofobnu izvedbu zaštitnih slojeva prethodno nanesenih sealanta i nano-premaza. Može se koristiti kao brzo sredstvo za poboljšanje sjaja boje i uklanjanje lagane prljavštine ili kao sprej za keramiku kada trebate povećati i sjaj i hidrofobnu učinkovitost.
Idealan kao "priprema" za bilo koju vrstu zaštitnog premaza, tradicionalnih voskova, sealanta kao što je #CUPÌDO 2.0, SiO2 baznih premaza i drugih dugotrajnih premaza. Nudi izvanredna vodoodbojna svojstva i trajanje, superiornije od tradicionalnih, standardnih quick detailera.

#PERFÈCTA SiO2 razvijen je iz #CUPIDO 2.0 i naslijedio je njegove kvalitete zaštite sealanta, koje su u kombinaciji sa sofisticiranim surfaktantima s izvanrednim djelovanjem čišćenja. #PERFÈCTA sadrži SiO2, što ga čini savršenim izborom za održavanje nakon aplikacije nano keramičkog premaza.

KORIŠTENJE:

Priprema: Temeljito operite automobil i uklonite čestice željeza ili druge naslage pomoću proizvoda #SIDERO.

1. Dobro protresite bocu. Obradite mokru ili suhu površinu pokrivajući maksimalno površinu od pola metra odjednom.

2. Na suhoj površini: Poprskajte ga ili nanesite na krpu od mikrovlakana kratke dlake, rasporedite po području koje treba tretirati, a zatim napravite završni prolaz čistom, suhom krpom od mikrovlakana duge dlake. Druga mogućnost je da ga poprskate direktno na karoseriju i razmažete krpom od mikrovlakana kratke dlake, bez prejakog pritiskanja, a završite sušenjem čistom i suhom krpom od mikrovlakana duge dlake.

2. Na mokroj porvšini: Poprskajte izravno na površinu i rasporedite krpom od mikrovlakana ili odabranim ručnikom. Dovoljna su dva ili tri prskanja po površini. Koristite najviše dva prskanja na malim površinama.

3. Brisanje: Upotrijebite čistu, visokokvalitetnu krpu od mikrovlakana i brišite do finiša visokog zrcalnog sjaja prije nego prijeđete na sljedeću površinu. Koristite više od jedne krpe ako je potrebno. Drugi sloj se može nanijeti, ali morate pričekati 24 sata. Potpuno stvrdnjavanje proizvoda traje 12 sati.


UPOZORENJA:

Ne koristiti na izravnoj sunčevoj svjetlosti ili na toploj površini! Za najbolje rezultate nemojte nanositi na temperaturama iznad 25°C. Proizvod se može koristiti na mokrim površinama, ali za najbolje rezultate treba ga nanositi na suhu površinu.

* #Perfecta 2.0 dolazi u bočici sa sprayerom

Karakteristike
Pakiranje500 ml
pH vrijednost7

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  #Perfecta SiO2 Ceramic Quick Detailer

 • Brand: #Labocosmetica
 • Šifra: LAB103
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 22.00€
 • Bez poreza: 17.60€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa