Hex ručni aplikator za poliranje

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Hex ručni aplikator za poliranje

x-Logic ručni aplikatori su napravljeni na istom, naprednom dizajnu kao i Hex-Logic spužve za poliranje. Ovi aplikatori olakšavaju poliranje površina poput kvaka, uskih dijelova oko prozora, naplataka, krajeva ispuha.

Dizajn izrade Hex-Logic aplikatora, kao i spužvi, je temeljen na jedinstvenom heksagonalnom ustroju koji se u prirodi može naći unutar pčelinjih saća. Konstrukcija je fascinantna jer omogućava jednakomjernu raspodjelu proizvoda na brz i jendostavan način. Pod mikroskopom, vidljiva je Acu-Foam tehnologija koja tvori male forme saća (ćelija) unutar svakog Hex-Logic proizvoda. Što su ćelije sitnije, struktura aplikatora ili spužve je gušća, tj.tvrđa.


Svaka boja aplikatora ima različitu gustoću i tvrdoću, a samim time i cut (agresivnost prilikom poliranja površine). Nakon što je odabran tip pjene, Hex-Logic računalo pažljivo računa gustoću podloge i podešava dubinu reza površine aplikatora. Svaka različita boja aplikatora će imati određenu dubinu reza u odnosu na Hex-Logic uzorak na površini.


Bijeli aplikator ja najgrublji te ima najveći cut.

Narančasti aplikator je srednje grub.

Crni aplikator je najfiniji i najmekši.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Hex ručni aplikator za poliranje

 • Brand: Monster Shine
 • Šifra: HEX
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 6.00€
 • Bez poreza: 4.80€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa