Hex ručni aplikator za poliranje

Nedostupno Hex ručni aplikator za poliranje

x-Logic ručni aplikatori su napravljeni na istom, naprednom dizajnu kao i Hex-Logic spužve za poliranje. Ovi aplikatori olakšavaju poliranje površina poput kvaka, uskih dijelova oko prozora, naplataka, krajeva ispuha.

Dizajn izrade Hex-Logic aplikatora, kao i spužvi, je temeljen na jedinstvenom heksagonalnom ustroju koji se u prirodi može naći unutar pčelinjih saća. Konstrukcija je fascinantna jer omogućava jednakomjernu raspodjelu proizvoda na brz i jendostavan način. Pod mikroskopom, vidljiva je Acu-Foam tehnologija koja tvori male forme saća (ćelija) unutar svakog Hex-Logic proizvoda. Što su ćelije sitnije, struktura aplikatora ili spužve je gušća, tj.tvrđa.


Svaka boja aplikatora ima različitu gustoću, a samim time i cut (agresivnost prilikom poliranja površine). Nakon što je odabran tip pjene, Hex-Logic računalo pažljivo računa gustoću podloge i podešava dubinu reza površine aplikatora. Svaka različita boja aplikatora će imati određenu dubinu reza u odnosu na Hex-Logic uzorak na površini.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Hex ručni aplikator za poliranje

 • Brand: Monster Shine
 • Šifra: HEX
 • Dostupnost: Nedostupno
 • 40.00kn
 • Bez poreza: 32.00kn
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za sve narudžbe iznad 300 kn!

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 300KN

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: