Floor Trax podne obloge

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

-9% Floor Trax podne obloge

Floor Trax podne ploče su plastične ploče s naprednim sustavom kanala koji zadržavaju prljavštinu. Ta prljavština i prašina se lako uklanjaju uz pomoć zraka i kompresora ili usisavača. Za montažu ploča nije vam potreban alat, iskustvo, ljepilo, niti vam je potrebna ikakva priprema. Floor Trax ploče štite i poboljšavaju izgled svakog poda. Prikladne su za korištenje u garažama, radionicama, detailing centrima, uredima, praonicama itd. Paneli su dostupni u različitim bojama koje možete kombinirati kako biste stvorili jedinstveni radni prostor. Ploče su kemijski, termički i UV otporne.

Ploče su dobavljive po zahtjevu klijenta u roku deset radnih dana. Slobodno nam pošaljite upit sa vašim željama i potrebama a mi ćemo vam poslati ponudu sa idejnim riješenjem u najkraćem mogućem roku.
Veličina jednog panela ploče je 40 x 40 cm, visina 1,8 cm.

* Prikazana cijena je cijena za 1 komad podne ploče. U kvadratni metar ide 6,25 komada podnih ploča a krajnja cijena ako se uzima veća količina se formira kroz ponudu. Rok isporuke je 7-10 radnih dana od dana uplate po ponudi.Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

 • Najniža cijena: 6.70€


 • Snižena cijena: 6.10€
 • Bez poreza: 4.88€
 • 1 ili više komada po 6.10€/kom.
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* :

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: