KIT #3pH for Exterior

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

NOVO KIT #3pH for Exterior

#Labocosmetica je uvela i predstavila 3pH metodu pranja vozila koju čine alkalni, kiseli te pH neutralni proizvodi čime se dobiva maksimalna učinkovitost čišćenja površine. U istom koraku se radi i dobrim djelom kemijska dekontaminacija kao priprema za poliranje ili aplikaciju zaštite poput #Labocosmetica #Cupido i #Perfecta izvrsne kombinacije.


#PRIMUS  ima snagu deterdženta i visok stupanj sigurnosti u svojoj kategoriji. Lako uklanja bube, smolu, cestovnu prljavštinu čak i najtvrdokorniju, bez mehaničkog djelovanja.

#PRIMUS je vrlo svestran u različitim razrjeđenjima: može očistiti felge, lukove kotača i najosjetljivije dijelove karoserije. Uz upotrebu pištolja za pjenu, stvara prianjajuću, kompaktnu i mokru pjenu koja omogućuje brzo otapanje prljavštine kao i lako ispiranje. Štoviše, zahvaljujući karakteristikama niskog isparavanja, može se nanositi i pomoću normalnih raspršivača, izbjegavajući dosadne ostatke osušenog proizvoda u fazi sušenja.


Čestice kamenca koje se talože na karoseriji, kao rezultat nesavršenog sušenja, ljetnih oluja ili kiselih kiša, drastično smanjuju učinak zrnca: #PURIFICA rješava problem na njegovom izvoru, učinkovito, ali nježno otapajući kalcij nataložen na karoseriji ili ostacima onečišćenja kiselim kišama, čime se premazima vraća svježe naneseni izgled. Ovaj nano-šampon za održavanje s kiselim pH, prava novost u svijetu detalja, sadrži mješavinu plemenitih puferiranih kiselina.

Izuzetno inovativan, uklanja tanki film koji ostavljaju ostaci kamenca, koji se taloži na karoseriji, poboljšavajući i revitalizirajući karakteristike prethodno nanesenih nano-premaza i sealanta. Njegove puferirane plemenite kiseline, posebno razvijene, također omogućuju #PURIFICI da poštuje vosak ili zaštitne slojeve.


#SEMPER  je neutralan šampon za održavanje, superkoncentrirani šampon s visokim djelovanjem podmazivanja. S izvrsnim svojstvima čišćenja i ugodnog mirisa,

#SEMPER je potpuno siguran na prethodno nanesene nano-premaze i tretmanesealantima: može se koristiti bez uklanjanja slojeva voska koji leže ispod njega, čak i najosjetljiviji, poput onih na bazi karnaube i lako se ispire mlaznicom za pranje. Njegove posebne značajke osiguravaju da se može koristiti s izvrsnim rezultatima, također i s pištoljem za pjenu.

#SEMPER je bez voska ili pojačivača svjetline, ne stvara pruge i može se koristiti i na prozorima. Njegova pjena razvijena je za otapanje prljavštine na površini automobila, inkapsulaciju i zadržavanje u suspenziji, uklanjajući je sigurno, ali nježno. Njegova visoka svojstva pjenjenja, zajedno s izvanrednim podmazivanjem, stvaraju pjenasti jastuk koji #SEMPER- u omogućuje pranje automobila bez rizika da prljavština ošteti karoseriju.


#REVITAX Wash & Coat Shampoo je sljedeća generacija neutralnog šampona, pere, zatvara, štiti i produljuje vijek trajanja prethodno nanesenog premaza. Na netretiranim automobilima može osigurati sjaj i zaštitu jednaku nano sealantima. S izvrsnim svojstvima čišćenja i dobrim podmazivanjem, izvrsno prianja i štiti, osiguravajući iznimno visoku razinu rubova i listova do 4 mjeseca. Sastoji se od mješavine solubiliziranih siloksana koji prianjaju na tijelo osiguravajući zaštitu, svilenkastost i otpornost, uz izvrsno pjenjenje i podmazivanje tijekom pranja. Iako je neutralan proizvod, ima izvrsna svojstva čišćenja: otapa i omekšava prljavštinu. Ne ometa nano-zaštite nanesene na prozore i ne ostavlja aureole ili pruge. Jednostavan je za korištenje i omogućuje jednostavno ispravljanje detaljnih pogrešaka (zahvaljujući našoj ekskluzivnoj tehnologiji Forgive You). Temeljito istražen, razvijen i testiran od strane Mafra laboratorija u suradnji s najprestižnijim svjetskim proizvođačima sportskih automobila.


Komplet #3ph sadrži:

#Labocosmetica #Primus 1 litra
#Labocosmetica #Purifica 1 litra
#Labocosmetica #Semper 500 ml
#Labocosmetica #Revitax 500 ml


Puna cijena proizvoda iz kompleta iznosi 83,00€ te kupnjom ovog seta ostvarujete uštedu od 16%!

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  KIT #3pH for Exterior

 • Brand: #Labocosmetica
 • Šifra: RM010014
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 70.00€
 • Bez poreza: 56.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa