Po - Pol Star

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Po - Pol Star

Pol Star je višenamjenski pH neutralan čistač za kožu, alcantaru, razne vrste tkanina i slične površine u interijeru vozila ili kućanstva. Odličan je izbor za osjetljive kožne presvlake ili alcantaru. U svojoj formulaciji sadrži i zaštitu te nakon njegove upotrebe površine ostanu prirodne i nježne na dodir. Proizvod je u koncentratu

Koch Chemie Pol Star višenamjenski čistač:

. Pakiranje od 1 L ili 5 L
- Odličan izbor za alcantaru
- Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

Pol Star nečistoću uklanja iz dubine vlakana pomoću posebne formulacije samog čistača te je površinu dovoljno obrisati ili usisati sa usisivačem jer Pol Star ne ostavlja talog nakon čišćenja. Formulacija za zaštitu štiti kožu, alcantaru i tkaninu od ponovnog brzog zaprljanja, a površine ostaju prirodne i nježne na dodir.

Zahvaljujući pH neutralnoj formuli Pol Star je odličan izbor za osjetljive kožne presvlake i tkanine. Proizvod je u koncentratu te se razrjeđuje po potrebi.

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.

Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.

Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,


Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.

Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.




Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.

Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.

pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.

Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Po - Pol Star

 • Brand: Koch Chemie
 • Šifra: RM400006
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 12.00€ - 43.00€
 • Bez poreza: 9.60€ - 34.40€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa