H9 - Heavy Cut H9.02

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

H9 - Heavy Cut H9.02

Koch Chemie Heavy Cut H9.02 gruba pasta za poliranje je inovativna gruba pasta koja pruža vrlo veliku moć rezanja uz izniman finiš. Zahvaljujući homogenim abrazivima pasta dugo ostaje masna te se vrlo lako briše, a odlično se snalazi na svim vrstama lakova.

Koch Chemie Heavy Cut H9.02 gruba pasta za poliranje:

- 250ml ili 1L
- Cut 9, Gloss 6
- Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

Koch Chemie Heavy Cut H9.02 gruba pasta za poliranje ima iznimno homogeni abraziv što daje vrlo visoku moć rezanja uz iznimno dobar finiš za jednu grubu pastu. Pasta dugo ostaje masna te se lako briše, a prašine nema ili je ima minimalno, ovisno o laku.

Heavy Cut pasta za poliranje koriste se sa Heavy Cut tj. tvrdim spužvama za poliranje, vunama ili mikrofibrom.

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.

Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.

Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,


Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.

Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.
Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.

Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.

pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.

Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  H9 - Heavy Cut H9.02

 • Brand: Koch Chemie
 • Šifra: 01937
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 20.00€ - 61.00€
 • Bez poreza: 16.00€ - 48.80€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa