Lotar Pro

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Lotar Pro

Sredstvo za kemijsko čišćenje vozila koje dubinski uklanja prljavštinu uz izrazito povoljnu cijenu i vrhunsku učinkovitost.

K2 Lotar Pro novo je moderno sredstvo sa niskim pjenjenjem za ekstrakcijsko čišćenje unutrašnjosti vozila: sjedala, tepiha i tapeta. Učinkovito uklanja svu tvrdokornu prljavštinu i ostavlja ugodan miris. Pogodan je za ručnu i strojnu primjenu. Djeluje brzo i učinkovito. Također uklanja neugodne mirise i najtvrdokornije mrlje. Pogodan je za upotrebu na svim bojama tekstila. Osim toga, prikladan je i za upotrebu s pištoljima za čišćenje poput Ball Boostera. Zbog svojih sastojaka ne samo da ima učinak čišćenja, već i osvježava tekstil. Sredstvo je visoko koncentrirano, pa ga je potrebno razrijediti vodom. Osim običnog tekstila, prikladan je i za čišćenje alkantare, velura i drugih osjetljivijih površina.

Priprema za kemijsko čišćenje vozila:

Prije upotrebe razrijediti Lotar Pro sa vodom u zadanom omjeru (ovisno o prljavštini). Ulijte otopinu u ekstraktor, bocu sa raspršivačem poput Mixer ili tornador (Ball Booster) i nanesite na površinu. Za čišćenje možete koristiti i Brill četku ili ručno iščetkajte sa Auron četkicom

Omjeri razrjeđivanja za dubinsko čišćenje vozila:

 • Prljava autosjedala i tepisi: 1:10 - 1:15
 • Stolice i sofe: 1:25 - 1:50
 • Uklanjanje teških mrlja: 1:3 - 1:10
 • Alcantara i osjetljive površine: 1:40 - 1:60

 • Sušenje očišćenih sjedala ovisi o temperaturi. Obično traje 3-6 sati. Korištenje tople vode ubrzava proces sušenja.
  Za kemijsko čišćenje auta preporučamo upotrebu General Purpose mikforibri jer se najlakše ispiru, dugo traju i izvrsne su za brisanje plastika i tekstila.

  Napišite recenziju

  Napomena: Ne koristi HTML kod!
      Loše           Dobro

  • Cijena: 10.00€ - 36.00€
  • Bez poreza: 8.00€ - 28.80€
  • PDV uključen u cijenu.

   Dostupne opcije

   Besplatna dostava

   za online narudžbe iznad 60€!

  Izdvojeno iz BLOGa