New Leather Care Kit Mild

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

New Leather Care Kit Mild

New Leather Care Kit je Colourlockov komplet za njegu nove kože sa blagim sredstvom za čišćenje i brtvljenje kože a pravi je izbor za novu, svilenu mat, glatku kožu u boji površine. To je prikladan komplet za njegu kožne opreme u vozilima, za kožni namještaj uklj. dugotrajne kože i druge kožne presvlake.

Ako je koža prljava, treba je očistiti prije njege. To sprječava lijepljenje prljavštine na kožu tijekom njege. Četka za čišćenje kože pomaže kod jakog zaprljanja u dubini pora ili kod šavova.

Novu kožu treba tretirati brtvilom za kožu unutar prve 3 godine. Nova koža još ne zahtijeva njegu koja obnavlja masnoću, ali učinkovitu zaštitu od habanja i tragova habanja te promjene boje transferom s odjeće. Osobito vozačevo sjedalo (ulazni oslonci sportskih sjedala i visoki jastuci potpore) ili sjedeće površine svijetlog namještaja pokazuju znakove istrošenosti ili mrlja i promjene boje unutar prve tri godine. Brtvilo (Leather Shield) to učinkovito sprječava.

125 ml blagog sredstva za čišćenje kože u bočici s dozatorom pjene i 150 ml sredstva za brtvljenje kože obično su dovoljne za tretiranje cijelog interijera ili cijelog kompleta namještaja nekoliko puta. Čistač se koristi samo na prljavim područjima, a njega se primjenjuje na svim površinama. U slučaju velike zaprljanosti može biti potrebna veća količina sredstva za čišćenje a nekada i četka.

Blago sredstvo za čišćenje kože. Učinkovito uklanja prljavštinu iz bora i ne isušuje kožu.

Idealno sredstvo za čiššćenje kože u interijeru automobila, kožnih sofa, stolica, torba, aktovki ili kože. 

Mild Leather Cleaner dolazi u formi pjene jer učinkovitije čisti kožu u odnosu na tekuća sredstva. Potrošnja proizvoda je znatno manja, a koža se ne vlaži što potencijalno može dovesti do stvrdnjavanja. Prije bojanja ili reparacije, obavezno koristite proizvode za čišćenje poput Smooth Leather Care Set u slučaju održavane kože ili Strong Leather Cleaner za teže onečišćenu kožu.

PRIMJENA
- aplicirajte malu količinu pjene i uz pomoć Leather Brush kružnim pokretima bez pritiska čistite od šava do šava
- s vlažnom (ne mokrom!) krpom od mikrofibre bez pritiska uklonite višak proizvoda
- nakon čišćenja aplicirajte sredstvo za zaštitu kako biste nahranili kožu i očuvali mekan i prirodan izgled

PAKIRANJE
- Mild Leather Cleaner od 125ml
- dostatan za čišćenje jednog kompletnog kožnog interijera većeg vozila
- dovoljan za čišćenje većeg kožnog namještaja


Sealant za zaštitu kože od trenja i vanjskih utjecaja poput UV zračenja. Može se primjenjivati kao dodatni zaštitni sloj od abrazije povrh Leather Protectora.

Nova koža je vrlo osjetljiva na vanjske utjecaje pa je vrlo preporučljivo štititi ju unutar prve tri godine sa kvalitetnim Leather Sealantom. Njoj nije potrebna posebna njega već samo efektivna zaštita protiv abrazije, trošenja i promjene boje uzrokovane odjećom koja naliježe na nju. Takva oštećenja se najviše primjećuju unutar prve tri godine na vozačevom sjedalu pri ulasku i izlasku iz vozila. Vozačevo sjedalo je preporučljivo tretirati Colourlock Leather Sealantom svaka tri mjeseca dok je za ostala sjedala i površine dovoljno ponoviti aplikaciju svakih 6 do 12 mjeseci.

Količinom od 150ml moguće je zaštititi kompletan kožni interijer automobila nekoliko puta.

 • Testirajte proizvod na manje vidljivim mjestima i provjerite da nije došlo do bilo kakvih promjena u boji
 • Dobro protresite bocu prije upotrebe
 • Nanesite krpom od mikrofibre ili aplikatorom u tankom sloju na prethodno očišćenu površinu bez trljanja te pustite da se osuši
 • Ne koristite na tkaninama od antilopa, brušenoj koži i ostalih kožnim tkaninama otvorenih pora
 • Napišite recenziju

  Napomena: Ne koristi HTML kod!
      Loše           Dobro

   New Leather Care Kit Mild

  • Brand: Colourlock
  • Šifra: RM110016
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • Cijena: 40.00€
  • Bez poreza: 32.00€
  • PDV uključen u cijenu.

   Besplatna dostava

   za online narudžbe iznad 60€!

  Izdvojeno iz BLOGa