Leather Cleaning And Care Kit Mild

Leather Cleaning And Care Kit Mild

Colourlock Leather cleaning and care kit mild

Set se sastoji od:
- sredstvo za čišćenje (Leather Cleaner Mild)
- sredstvo za njegu i dubinsko hranjenje kože (Leather Protector)
- spužvasti aplikator 1 kom (Leather Sponge)
- krpica za brisanje 

Sredstvo za čišćenje kože
Colourlock sredstvo za čišćenje dolazi u formi pjene, učinkovitije čisti kožu u odnosu na tekuća sredstva te je potrošnja proizvoda znatno smanjena. Također, koža ne postaje vlažna što bi potencijalno moglo dovesti do stvrdnjavanja kože nakon sušenja već nježno uklanja onečišćenja s njezine površine. Nanesite malu količinu sredstva za čišćenje na spužvasti aplikator i aplicirajte na kožnu površinu. Uklonite ostatke onečišćene pjene laganim potezima s vlažnom krpom od mikrofibre. Colourlock četka za kožu će vam olakšati uklanjanje prljavštine u dubini kože te ju slobodno možete koristiti u kombinaciji sa čistačem. Također, postoje i dodatne tri vrste četki koje možete upotrijebiti za čišćenje, hard, medium i soft leather brush. Pokazale su se iznimno korisne kod čišćenje velikih kožnih površina poput sjedala automobila ili dijelova namještaja jer su većih dimenzija od Colourlock četke koja je praktična za uža i manja mjesta gdje ostale četke teško dopiru.

Sredstvo za njegu kože
Upotrijebite Colourlock sredstvo za njegu kože nakon odrađenog čišćenja ili bojanja kože. Idealno bi bilo 24 h nakon čišćenja. Aplicirajte sa mekanom krpicom i ostavite sredstvo da se u potpunosti upije bez naknadnog brisanja. Jedan sloj zaštite je dovoljan. Područja koja su izložena učestaloj upotrebi ili trenju materijala moraju se štititi svaka tri mjeseca. Obavezno je čišćenje kože prije ponovne aplikacije.
Colourlock sredstvo za zaštitu kože sadrži antioksidanse koji sprječavaju propadanje kože, štite ju od UV zračenja te čine mekom i podatnom.

Set je dostatan za upotrebu na kompletno kožnom interijeru vozila nekoliko puta. Sredstvo za njegu kože se može aplicirati na sve kožne dijelove interijera.

Napomena
Set je namijenjen za čišćenje isključivo prirodne kože, nije namijenjen za čišćenje umjetne kože. Molimo da pregledate i utvrdite, prethodno kupnji, da li se radi o pravoj koži. Ukoliko se radi o umjetnoj ili eko koži molimo da odaberete Colourlock kit za održavanje umjetne kože.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

    Leather Cleaning And Care Kit Mild

  • Proizvođač: Colourlock
  • Šifra: RM110017
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 235.00kn
  • Bez poreza: 188.00kn

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: