GLD Solvent

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

GLD Solvent

Promjena boje postaje sve češća kod svijetle kože pogotovo na gornjim sjedećim pozicijama. To obično utječe na automobile i kožni namještaj, a uzrokovano je trljanjem boja s odjeće ili pojaseva na površinu presvlake. Nastala promjena boje ne može se ukloniti uobičajenim komercijalno dostupnim sredstvima za čišćenje.

Najprije pokušajte ukloniti mrlje blagim ili jakim sredstvom za čišćenje kože. Također koristite četku za čišćenje kože. Ako to ne riješi problem, upotrijebite GLD otapalo.


Lagano navlažite bijelu krpu GLD-Solventom i pažljivo očistite diskoloraciju. Uvijek prvo testirajte na skrivenom području. Budući da GLD-Solvent lagano otapa premaz boje, pazite da ne uklonite previše. Ako se ukloni previše boje ili ostaju vidljive mrlje, područja se mogu ponovno bojati Leather Fresh. Gdje je potrebna visoka neprozirnost, nanesite nekoliko slojeva i osušite između njih sušilom za kosu. Kako biste izbjegli daljnju promjenu boje, kožu treba redovito štititi Leather Shield-om. Leather Shield dobra je zaštita od promjene boje. Nanesite Leather Shield samo na čistu kožu.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  GLD Solvent

 • Brand: Colourlock
 • Šifra: CL_GLD
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 25.00€ - 55.00€
 • Bez poreza: 20.00€ - 44.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa