Top Remover

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Top Remover

Colourlock TOP remover je specijalno sredstvo za čišćenje bez otapala. U slučaju površinski obojene, svijetle glatke kože ili imitacije kože, promjena boje može doći od traperica, remena, torbi (koža i tkanine mogu biti okidač) ili olovaka. Takve promjene boje tipične su za namještaj i presvlake vozila. Ako se ova promjena boje odmah ne ukloni blagim ili jakim sredstvom za čišćenje kože, boje će prodrijeti u površinu i više se ne mogu ukloniti normalnim sredstvima za čišćenje. Boje tada više nisu na materijalu, već u njemu. TOP remover je specijalno sredstvo za čišćenje bez otapala koje se može koristiti za uklanjanje takve promjene boje ako nježnija sredstva za čišćenje nisu bila uspješna.

U slučaju promjene boje, postupite na sljedeći način. Navlažite zaprljanu površinu TOP removerom, a zatim nanesite snažno sredstvo za čišćenje kože (Strong Leather Cleaner) na četku za čišćenje kože i očistite površinu još navlaženu TOP removerom blagim pritiskom kružnim pokretima. Obrišite krpom i ostavite da se osuši. Ponovite nekoliko puta ako je potrebno. Površina se tada mora održavati ili zaštititi.

Obično je dovoljno 150 ml TOP removera, jer je to posebno sredstvo za čišćenje izvanrednih mrlja i sredstvo za čišćenje ima otapajući učinak. TOP remover od litre preporuča se iskusnim korisnicima koji s njim rade u većem obimu.

Preporučamo pripremu površine s TOP removerom prilikom ponovnog bojanja i promjene boje kože, imitacije kože i plastike. Na taj način postiže se potrebno prianjanje između podloge i nove boje kože. A za popravke gdje je površina oko oštećenja (ogrebotina ili rupa) netaknuta, TOP Remover priprema površinu za novu boju (npr. zamagljivanjem).

Napomena za kupce: Sve što se može učiniti s Colourlock GLD otopinom i Colourlock sredstvom za čišćenje otapala sada se može učiniti i s Colourlock TOP removerom bez otapala.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Top Remover

 • Brand: Colourlock
 • Šifra: RM110086
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 19.00€ - 40.00€
 • Bez poreza: 15.20€ - 32.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa