Filler Bijeli

Filler Bijeli

COLOURLOCK Leather Filler je savršen za popravak ogrebotina, napuknute kože, poderotina, rascjepa i rupa na kožnim autosjedalima, namještaju, sofama, sjedalima, torbama, kožnim jaknama, itd.
Površina COLOURLOCK Fluid Leather je glatka i mat nakon što se osuši a potrebno je sušenje prirodnim putem npr. na zraku tj. na suncu. Da biste sakrili popravak, potrebno je bojanje s bojom COLOURLOCK Leather Fresh u odgovarajućoj boji. Zagladite gruba područja i ogrebotine s COLOURLOCK Leather Brusnim papirom prije početka bilo kakvih popravaka s COLOURLOCK Leather Fillerom. Leather Filler ima kapu koja se može ukloniti. Skinite poklopac i popunite oštećena mjesta. Ravnomjerno rasporedite punilo lopaticom. Ostavite popravak da se osuši prema korištenoj količini - max 1-2 sata. Ponavljajte postupak dok popravljeno područje ne bude što je moguće punije i glatko. Koristite COLOURLOCK GLD olovku kako biste površinu učinili glatkom. Konačno, popravci s COLOURLOCK Leather Filler-om moraju se prebojati s COLOURLOCK Leather Fresh kako bi se uravnotežile razlike u boji i sjaju. Kako bi se COLOURLOCK Leather Filler dovoljno prekrio, COLOURLOCK Leather Fresh treba nekoliko puta utapkati na područje i osušiti između slojeva sušilom za kosu.

Lagano utapkajte COLOURLOCK Leather Fresh nekoliko puta spužvom na mjestu za popravak i osušite sušilom za kosu između slojeva dok se ne postigne željeno prekrivanje.  U svrhu njege, kožu treba tretirati COLOURLOCK Leather Protectorom dan kasnije.

Napomena: COLOURLOCK Leather Filler se preporučuje samo za oštećenja gdje je potrebno punjenje i zapunjavanje. Ogrebotine i opće habanje na površini boje ne zahtijevaju tretman s COLOURLOCK Leather Fillerom. U takvim slučajevima preporučamo zaglađivanje površine s COLOURLOCK Leather Brusnim papirom i osvježavanje boje COLOURLOCK Leather Fresh bojom.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Filler Bijeli

 • Brand: Colourlock
 • Šifra: RM110069
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • 185.00kn (24.55€) - 360.00kn (47.78€)
 • Bez poreza: 148.00kn (19.64€) - 288.00kn (38.22€)
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Devizni tečaj: 1 € = 7.53450 kn

  Besplatna dostava

  za sve narudžbe iznad 400 kn!

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 400KN

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: