Filler Crni

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Filler Crni

COLOURLOCK Leather Filler je savršen za popravak ogrebotina, napuknute kože, poderotina, rascjepa i rupa na kožnim autosjedalima, namještaju, sofama, sjedalima, torbama, kožnim jaknama, itd.
Površina COLOURLOCK Fluid Leather je glatka i mat nakon što se osuši a potrebno je sušenje prirodnim putem npr. na zraku ili suncu. Da biste sakrili popravak, potrebno je bojanje s bojom COLOURLOCK Leather Fresh u odgovarajućoj boji. Zagladite gruba područja i ogrebotine s COLOURLOCK Leather Brusnim papirom prije početka bilo kakvih popravaka s COLOURLOCK Leather Fillerom. Leather Filler ima kapu koja se može ukloniti. Skinite poklopac i popunite oštećena mjesta. Ravnomjerno rasporedite punilo lopaticom. Ostavite popravak da se osuši prema korištenoj količini - max 1-2 sata. Ponavljajte postupak dok popravljeno područje ne bude što je moguće punije i glatko. Koristite COLOURLOCK GLD olovku kako biste površinu učinili glatkom. Konačno, popravci s COLOURLOCK Leather Filler-om moraju se prebojati s COLOURLOCK Leather Fresh kako bi se uravnotežile razlike u boji i sjaju. Kako bi se COLOURLOCK Leather Filler dovoljno prekrio, COLOURLOCK Leather Fresh treba nekoliko puta utapkati na područje i osušiti između slojeva sušilom za kosu.

Lagano utapkajte COLOURLOCK Leather Fresh nekoliko puta spužvom na mjestu za popravak i osušite sušilom za kosu između slojeva dok se ne postigne željeno prekrivanje.  U svrhu njege, kožu treba tretirati COLOURLOCK Leather Protectorom dan kasnije.

Napomena: COLOURLOCK Leather Filler se preporučuje samo za oštećenja gdje je potrebno punjenje i zapunjavanje. Ogrebotine i opće habanje na površini boje ne zahtijevaju tretman s COLOURLOCK Leather Fillerom. U takvim slučajevima preporučamo zaglađivanje površine s COLOURLOCK Leather Brusnim papirom i osvježavanje boje COLOURLOCK Leather Fresh bojom.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Filler Crni

 • Brand: Colourlock
 • Šifra: CL_FIL_
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 35.00€
 • Bez poreza: 28.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa