Crosslinker IC2

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Crosslinker IC2

COLOURLOCK Crosslinker IC2 poboljšava vrijednosti trenja, osjetljivost i zaštitne kvalitete Top Coata. Čini površinu robusnijom i smanjuje ukupnu potrošnju gornjeg premaza. Kod mekih površina potrebno je dodati 1-2% COLOURLOCK Crosslinker IC2 u COLOURLOCK Top Coat. 1% s mekim namještajem i kožom za odjeću, 2% s robusnom kožom za automobile i namještaj. Prilikom mijenjanja boje u automobilima ili namještaju, preporučujemo dodavanje dodatnih 2% Crosslinker IC2 boji za kožu COLOURLOCK.

Na tvrdim površinama (kontrolne ploče, volani, itd.) preporuča se dodati 5% u Leather Color i 3% u Top Coat. Ovo je važno za tvrde plastične površine kako bi bile otporne na ogrebotine. Na presvlake od mekog vinila preporučujemo dodavanje 3% Crosslinker IC2 u boji kože i također 3% u gornjem sloju.


Važno: Mješavina Top Coata i Crosslinkera mora se dobro promiješati prije svake upotrebe. Ako se smjesa ne promiješa prije upotrebe, tijekom vremena može otopiti boju ako je izložena vodi. Crosslinker IC2 izuzetno je reaktivan s vodom. Treba izbjegavati svaki kontakt s vodom i vlagom. Nakon upotrebe uvijek zatvorite poklopac. Crosslinker postaje viskozan, a zatim tvrd u dodiru s vodom. Pomiješajte samo onoliko Top Coata s Crosslinkerom koliko vam je potrebno za naknadni tretman. Inače će Crosslinker izgubiti svoj učinak. Molimo slijedite sigurnosne upute.


Ovaj proizvod je zapaljiv i treba ga raspršiti pištoljem za prskanje. Prikladan je samo za profesionalce koji redovito popravljaju kožu i imaju iskustva u radu s prskanjem.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Crosslinker IC2

 • Brand: Colourlock
 • Šifra: CL_IC2
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 40.00€
 • Bez poreza: 32.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa