Leather Protectant Serum 473ml

Leather Protectant Serum 473ml

Leather Serum je zaštitno sredstvo namijenjeno održavanju nove kože i zaštiti stare kože od trenja, gubitka boje i UV zračenja.

Jedinstveni proizvod služi kao zaštitna membrana od svakodnevnog trenja materijala prilikom sjedanja, ulazaka ili izlazaka iz vozila, prijenosa znoja s tijela ili tekućina. Leather Serum se može koristiti na svim vrstama kožnih interijera vozila, namještaju, kožnim torbama ili dodacima. 

Razlika između Leather Conditioner i Leather Protectant Serum

Leather Protectant Serum djeluje kao premaz koju štiti od kožu od propadanja pod utjecajem teških uvjeta. Pruža prirodan izgled uz maksimalnu UV zaštitu (posebno dolazi do izražaja u primjeni na kabrioletima). Idealan je odabir za nove aute kojima je potrebna zaštita od mehaničkih utjecaja i kontakta. Leather Conditioner je stvoren primarno za obnovu zanemarene, starije kože koja je izgubila svoju podatnost i fleksibilnost jer hrani pomoću formule bogate vitaminom E i ekstraktima Aloe Vere.

Vrhunska zaštita se kod starijih auta postiže kombinacijom Leather Cleanera, Leather Conditionera i Leather Protectant Seruma.

Zaštita kože:

Napomena!
Sve proizvode za njegu kože prvo testirajte na manje vidljivom mjestu i prilagodite doziranje potrebi. 

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

    Leather Protectant Serum 473ml

  • Proizvođač: Chemical Guys
  • Šifra: RM090060
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 195.00kn
  • Bez poreza: 156.00kn

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: