MangoCello Scent

MangoCello Scent

Chemical Guys MangoCello Scent

MangoCello osvježivač prostora je koncentiran premium osvježivač obogaćen prirodnim enzimima koji uklanjaju neugodne mirise.
Limon-Tello (Limoncello, kao što ga izgovaraju u Italiji) je liker koji se proizvodi u Južnoj Italiji. Iako postoji rasprava o točnom podrijetlu ovoga napitka, zna se da je staro najmanje 100 godina. Svatko tko ga je ikada probao, reći će vam da je odličan, samo otvaranje boce oslobađa nevjerojatnu svježinu mirisa zrelih limuna, nešto nezaboravno. Željeli smo napraviti sličan miris ali smo ga dodatno proželi svježim, slatkim mirisom manga od kojeg je nastao MangoCello. Obogaćen mirisom zrelih Sv.Teresa limuna u kombinaciji sa mirisom manga, proizveli smo osvježivač kao nitko drugi. 

MangoCello je osvježivač zraka napravljen na bazi vode, što znači da neće ostaviti tragove ili oštetiti vašu plastiku, drvo, vinil ili tkaninu interijera vozila ili bilo kojeg drugog prostora. Također, može se koristiiti za ispiranje klimatizacijskog sustava prilikom redovnog održavanja.

NAPOMENA
Proizvod se može po potrebi razrijediti ali je trajnost u tom slučaju skraćena. Obavezno držati izvan dohvata djece. Prilikom aplikacije preporučamo raspršivanje proizvoda na tkaninu ili tepihe.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

    MangoCello Scent

  • Proizvođač: Chemical Guys
  • Šifra: AIR_226
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 60.00kn
  • Bez poreza: 48.00kn

Dostupne opcije

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: