Ecosmart Waterless Detailing System

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Uskoro! Ecosmart Waterless Detailing System

Koncentrirana emulzija prirodne karnaube koja tijekom čišćenja auta pruža zaštitu i topli sjaj nalik vosku.

Njegova formula koristi jedinstvenu nano-tehnologiju za vrhunsku moć čišćenja sigurnu za okoliš. Spoj sa prirodnom carnaubom omogućava EcoSmartu da sa lakoćom podigne prljavštinu i zmazanoću sa površine laka.

Jednom apliciran, EcoSmart omogućava da bez grebanja i oštećivanja laka uklonite prljavštinu sa njegove površine koristeći samo krpu od mikrofibre. Carnauba vosak u formuli EcoSmarta ujedno i štiti površinu te joj daje topliji i jači sjaj za onaj poseban "show car" izgled.  Može se upotrebljavati na lakiranim površinama, felgama, plastikama, staklima, siguran je za sve boje, za sve zaštite na laku.

Ova koncentrirana formula je osmišljena da omogući čišćenje većeg broja automobila samo sa jednim pakiranjem od 473ml. Jedna boca je dovoljna za stvaranje 7.5L krajnjeg proizvoda za čišćenje vašeg ljubimca od lakših nečistoća.

Ekološki sigurno pranje auta sa minimalnom količinom vode

Chemical Guys EcoSmart možete aplicirati koristeći običan raspršivač ili uz pomoć ručnog foamera. Koncentrirani proizvod koji štedi vodu, odlično miriši, pruža vrhunske rezultate a zbog svoje eco-friendly nano-tehnologije je i siguran za prirodu. Možete li tražiti više od jednog proizvoda? Ne morate trčati na samopsolužnu autopraonu ako živite u zgradi već ponesite nekoliko finih mikrofibri, EcoSmart i očistite auto u par jednostavnih koraka.

Možete ga koristiti bilo gdje i bilo kada bez utjecaja na okoliš, razvlačenja kablova, crijeva za dovod vode i uvodnih priprema koje oduzimaju vrijeme. Ne moramo naglašavati da u periode redukcije vode koji znaju pogoditi recimo Istru, vaš će auto i dalje ostati čist i uredan.

Jedinstveno rješenje sa poboljšanom formulom

EcoSmart možete koristiti u zatvorenom i otvorenom prostoru, na autu, motoru, skuteru ili quadu. Unutar bilo kojeg show rooma, garaže, poslovne zgrade, čak i muzeja. Gdje god voda nije dozvoljena ili dostupna, ovo je rješenje koje ste tražili. Zahvaljujući jedinstvenoj emulziji, EcoSmart se u slučaju nužde može upotrijebiti i dok je vozilo direktno izloženo suncu ali najbolje rezultate ćete postići prilikom rada u sjeni na ohlađenoj površini.

Tajna EcoSmart formule je Smart tehnologija. Kombinirajući prvu karnauba emulziju, sigurnu za okoliš, sa hiper učinkovitim lubricirajućim tvarima, proizveden je prvi sistem pranja bez vode koji čisti, štiti i pruža sjaj. Topli, iskričavi sjaj je efekt koji pruža karnauba kao i zaštita, dok ostatak formule osigurava uklanjanje prljavštine bez oštećenja.

Omjeri razrjeđivanja:

 • Razrijedite EcoSmart koncentrat 16:1 sa filtriranom ili destiliranom vodom. Možete i običnom, ali na ovaj način se ne mogu stvoriti fleke od kamenca ukoliko radite na zagrijanoj površini ili na suncu.
 • Razrijedite pakiranje od 473 ml da biste dobili 7.5L proizvoda spremnog za korištenje
 • Razrijedite 1 galon (3,74L) da biste dobili 16 galona (60.5L) proizvoda spremnog za korištenje

 • Način primjene:

 • Za sigurno čišćenje neka površina uvijek bude hladna na dodir prije aplikacije
 • Protresite proizvod prije upotrebe i našpricajte na površinu
 • Ostavite nekoliko sekundi kako bi emulzija djelovala na prljavštinu
 • Obrišite proizvod u jednom smjeru, pravocrtno sa finom krpom od mikrofibre
 • Obrišite istu površinu sa drugom krpom od mikrofibre kako biste otkrili sjajnu i zaštićenu površinu
 • Očistite površinu tako da odradite panel po panel kako ne bi došlo do sušenja proizvoda ili ostavljanja tragova, pogotovo na tamnijim bojama vozila
 • Za dodatan sjaj nanesite svoj omiljeni quick detailer

 • Ukoliko se na vozilu nalaze slojevi blata, velike akumulacije prljavštine koje vidite da EcoSmart ne može ukloniti u par pokušaja, morati ćete oprati vozilo sa vodom. Na vama je da uvijek prije upotrebe testirate (najbolje na najprljavijem dijelu) i procijenite da li je auto za bezvodno pranje ili ne. U 90% slučaja, neće biti za pranje s vodom i za te situacije, rješenje je EcoSmart. U suprotnom, operite vozilo sa vodom na ispravan način jednim od proizvoda iz naše ponude.

  Napišite recenziju

  Napomena: Ne koristi HTML kod!
      Loše           Dobro

   Ecosmart Waterless Detailing System

  • Brand: Chemical Guys
  • Šifra: WAC_707
  • Dostupnost: Uskoro!
  • Cijena: 35.00€ - 170.00€
  • Bez poreza: 28.00€ - 136.00€
  • PDV uključen u cijenu.

   Dostupne opcije

   Besplatna dostava

   za online narudžbe iznad 60€!

  Izdvojeno iz BLOGa