Hex Hand Applicator

Hex Hand Applicator

Chemical Guys Hex-Logic Hand Applicator Pad

Hex-Logic ručni aplikatori su napravljeni na istom, naprednom dizajnu kao i Hex-Logic spužve za poliranje. Ovi aplikatori olakšavaju poliranje površina poput kvaka, uskih dijelova oko prozora, naplataka, krajeva ispuha.

Dizajn izrade Hex-Logic aplikatora, kao i spužvi, je temeljen na jedinstvenom heksagonalnom ustroju koji se u prirodi može naći unutar pčelinjih saća. Konstrukcija je fascinantna jer omogućava jednakomjernu raspodjelu proizvoda na brz i jendostavan način. Pod mikroskopom, vidljiva je Acu-Foam tehnologija koja tvori male forme saća (ćelija) unutar svakog Hex-Logic proizvoda. Što su ćelije sitnije, struktura aplikatora ili spužve je gušća, tj.tvrđa.


Svaka boja aplikatora ima različitu gustoću, a samim time i cut (agresivnost prilikom poliranja površine). Nakon što je odabran tip pjene, Hex-Logic računalo pažljivo računa gustoću podloge i podešava dubinu reza površine aplikatora. Svaka različita boja aplikatora će imati određenu dubinu reza u odnosu na Hex-Logic uzorak na površini.

Ovi aplikatori su 100% dizajnirani i proizvedeni u Kaliforniji, SAD.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

    Hex Hand Applicator

  • Proizvođač: Monster Shine
  • Šifra: MS_HHex
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 40.00kn
  • Bez poreza: 32.00kn

Dostupne opcije

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: