Abralon 150 mm

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Abralon 150 mm

Abralon je jedinstveni, višenamjenski, patentirani brusni materijal razvijen za prilagodljivo brušenje ravnih i profiliranih površina. Abralon stvara glatki uzorak brušenja na kutnim površinama i rubovima, a istovremeno smanjuje mogućnost pojave udubina od prejakog brušenja.

Struktura otvorene ćelije zadržava vodu u brusnom materijalu Abralon tijekom brušenja. Voda se ne izbacuje i moguće je upotrijebiti malu količinu tekućine. Pjena osigurava ujednačen pritisak na površinu abrazivne tkanine neovisno o promjeni oblika brušenog materijala. To sprječava rezanje abrazivne tkanine kroz sloj laka, primjerice na oštrim rubovima i zaobljenjima.

Abralon se koristi obradu gotovih površina ili u pripremnoj fazi prije bojanja i lakiranja, za uklanjanje nepravilnosti ili za postizanje vizualno atraktivne površine. Abralon se uglavnom upotrebljava za mokro brušenje, no finije granulacije mogu se upotrebljavati i pri suhom brušenju.

Meka i prozračna spužvica dopuštaju i zraku i vodi slobodno strujanje što znači da se može brusiti na suho i na mokro, ručno i mašinski. Mirka Abralon brusni papiri dobro su poznati u svijetu autoindustrije kao jedni od najboljih i najizdržljivijih.

Prihvat za mašinu je pletena tkanina (Velcro) na spužvi a promjer je 150 mm. Raspon gradacija je od P180, P360, P500, P1000, P2000, P3000 i P4000.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Abralon 150 mm

 • Brand: Mirka
 • Šifra: MI8A24102018
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 5.00€
 • Bez poreza: 4.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa