Lightning Fast Carpet Stain Extractor

Nedostupno Lightning Fast Carpet Stain Extractor

Chemical Guys Lightning Fast Carpet & Upholstery Stain Extractor

Greške poput prolijevanje proizvoda se mogu dogoditi u tren oka, ali mrlja može ostati dugotrajno ukoliko se ne ukloni na vrijeme. Chemical Guys Lightning Fast je sredstvo za uklanjanje mrlja sa tkanina, presvlaka i tepiha. Koristite ga za brzo uklanjanje teških mrlja od masnoće, prašine, kave, soka, vina ili kućnih ljubimaca. Potpuno nova formula je poboljšana sa još jačim sredstvom za čišćenje težih mrlja, upotpunjenim neutralizatorom mirisa koji sadrži anti-bakterijske enzime koji dezinficiraju očišćenu površinu. 

Lightning Fast odlično funkcionira kao samostalan proizvod ili kao sredstvo za uklanjanje mrlja prije čišćenja kemijskim ekstraktorom. Jednostavno našpricajte Lightning Fast na mrlju, iščetkajte sa četkom poput The Nifty Interior Detailing Brush i izvucite ostatak proizvoda sa krpom od mikrofibre Workhorse Towel ili usisavačem za kemijsko čišćenje. Možete ga također koristiti u kombinaciji sa četkama za strojno čišćenje poput Carpet Brush with Drill.

Ukoliko želite sredstvo koje će s lakoćom ukloniti mrlje bez ljepljivih ostataka na površini, neće oštetiti tkaninu, čak dapače, osvježiti će boju svojim izvanrednim čišćenjem, onda je Lightning Fast idealno rješenje. Možete ga koristiti na sjedalima od svih vrsta tkanina, za čišćenje mrlja na podnom ali i krovnom tapecirungu, pojasima. S obzirom da je koncentrirano sredstvo, možete ga razrijediti do omjera 1:20 sa destiliranom vodom čime postaje još ekonomičnije za učestalu upotrebu. Pavilnim čišćenjem, sa Lightning Fast ćete ukloniti neugodne mirise koje izviru iz mrlja razgradnjom bakterija kroz određeno vrijeme, neutralizirajući sami izvor i pritom ostaviti čisti, prirodan miris tkanine.

KARAKTERISTIKE
- koristiti čisti ili razrijeđen u omjeru 1:20
- uklanja mrlje poput kave, soka, tragova cipela ili kućnih ljubimaca sa sjedala, krovnog i podnog tapecirunga
- siguran za sve vrste tkanina u interijeru vozila, plovila ili kućanstva
- može se koristiti kao pomoćno sredstvo prije čišćenja ekstraktorom za dubinsko čišćenje
- sadrži sredstvo za neutralizaciju neugodnih mirisa (uništava bakterije)
- dezinficira tkanine

NAPOMENA
Obavezno prije početka čišćenja isprobati proizvod na manje vidljivom mjestu. Uvijek čistiti sa većim omjerom (udjelom vode) i postepeno povećavati udio proizvoda dok ne postignete željeni cilj.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

    Lightning Fast Carpet Stain Extractor

  • Brand: Chemical Guys
  • Šifra: RM090062
  • Dostupnost: Nedostupno
  • 109.00kn
  • Bez poreza: 87.20kn
  • Jedinična cijena s uključenim PDV-om, uvećava se za troškove dostave za narudžbe do 300.00 kn.

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: