Morning Wood Sophisticated Air Freshener & Odor Eliminator

Morning Wood Sophisticated Air Freshener & Odor Eliminator

Chemical Guys  Morning Wood Scent

Morning Wood Scent je neutralizator neugodnih mirisa i osvježivač prostora na bazi svježeg mošusa, arome sandalovine, borovine i cedra napravljen od finih eteričnih ulja. Ovo je miris koji će vas neodoljivo podsjećati na izvor muškosti i sofisticiranosti kroz miris i aromu drveta.

Uklanjanje neugodnih mirisa prirodnim enzimima

Chemical Guys su proizveli Morning Wood Scent sa aktivnim enzimima koji u kratkom roku neutraliziraju neugodne mirise i suzbijaju njihovu ponovnu pojavu direktno na izvoru. Morning Wood obuzima osjetila uzbudljivim i senzualnim mirisom muškosti i tvrde sandalovine. Obogaćen intenzivnom muškom, hladnom gornjom notom, a opet toplom donjom, odličan je odabir kako za muški dio populacije tako i za ženski jer se naprosto ne mogu zasititi ovog mirisa. Ne vjerujete? Aplicirajte Morning Wood Scent u vašem vozilu, radnom prostoru ili domu i uživajte u pozitivnim reakcijama okoline.

Morning Wood Sophisticated Air Freshener & Odor Eliminator koriste profesionalci, auto zastupnici, hoteli, velike tvrtke, servisi za čišćenje kućanstva, privatne osobe i još mnogo drugih. Svi znamo da je miris jedan od najjačih osjetila koji igra važnu ulogu u poslovnim ali i privatnim prostorima, vozilima i plovilima jer podsvjesno utječe na nas i ostavlja određeni dojam. Ne prepuštajte se igri slučaja i odaberite idealan miris koji se brzo, lako aplicira i ostavlja svježinu gdje god se nalazili.

Mali trik koji možete iskoristiti prilikom korištenja svih Chemical Guys osvježivača zraka je upotreba prilikom laganog čišćenja klimatizacijskog sustava. Jednostavno, brzo i lako ćete uništiti bakterije koje se stvaraju u ovom zatvorenom sustavu, spriječiti ponovnu pojavu neugodnih mirisa i udahnuti interijeru novi, neodoljivi miris svježine.

Način primjene:

 • Protresite prije upotrebe
 • Lagano našpricajte u prostor koji želite osvježiti ili na takninu (tepihe) sa udaljenosti od 20 cm
 • Ne nanositi proizvod direktno na armaturu vozila, kožne ili plastične površine
 • Uživajte u svom novom Chemical Guys mirisu!

Napomena:
Držati dalje od dohvata djece. 

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

  Morning Wood Sophisticated Air Freshener & Odor Eliminator

 • Proizvođač: Chemical Guys
 • Šifra: AIR_230
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • 60.00kn
 • Bez poreza: 48.00kn

Dostupne opcije

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: