Three-Way Premium Wash Mitt

U dolasku Three-Way Premium Wash Mitt

Three-Way Premium Wash Mitt

Jedinstvena pomoć pri svakom pranju, napravljena od mikrofibre, objedinjuje tri rukavice za pranje u jednoj. Žuta strana ima mekana i dugačka vlakna koja s lakoćom dižu prljavštinu s površine i zadržavaju je u sebi. Siva strana je mekana mikrofibra sa kraćim vlaknima kako biste lakše došli do užih dijelova karoserije kao što su retrovizori, usisi zraka gdje dugačka vlakna mogu zapeti tijekom pranja. Okrenite rukavicu na bočnu stranu i pomoću tanke mrežice i sa obiljem šampona u rukavici lagano odstranite ostatke kukaca ili smole kada pri ruci nemate sredstvo namijenjeno ciljano za tu svrhu. Elastična guma sprječava klizanje rukavice s ruke i omogućava nesmetano pranje u svim smjerovima bez rizika od onečišćenja rukavice.

Rukavica za pranje je osnovno sredstvo

Većina jeftinijih rukavica za pranje su napravljene od grube, relativno tanke mikrofibre koja ne može zadržati veće količine šampona i vode u sebi. Samim time ne stvaraju dostatnu lubrikaciju i lakše dolazi do oštećenja površine tijekom procesa pranja. Rukavica je osnovno sredstvo za pranje u koje ako uložite pametno traje iznimno dugo i vraća uloženo. Ukoliko pritom još imate tri načina upotrebe jednostavno je za zaključiti da cijenom ispod 100 kn dobivate kvalitetan proizvod po dobroj cijeni. 

Održavanje:

  • Nakon korištenja rukavicu isperite pod mlazom vode i ostavite da se osuši na zraku
  • Ukoliko je rukavica iznimno onečišćena, operite u perilici rublja na 30°C bez omekšivača i ostavite da se osuši na zraku. Ne izlagati direktnim izvorima topline. U sušilici rublja sušiti na najnižoj temperaturi za najbolje rezultate.
  • ​S vremenom tijekom korištenja mikrofibra postane grublja na dodir, upotrijebite Microfiber Wash Rejuvenator u 1-2 pranja mjesečno kako biste povratili mekoću mikrofibre i olakšali njezinu daljnju upotrebu

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

    Three-Way Premium Wash Mitt

  • Proizvođač: Chemical Guys
  • Šifra: RM090097
  • Dostupnost: U dolasku
  • 89.00kn
  • Bez poreza: 71.20kn

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: