Zaštita i sjaj za auto lak

Napisao/la Forea OCD 19/06/2020 0 Komentari #Labocosmetica,

#Labocosmetica zaštita laka: Vosak u spreju je stvar prošlosti, sealant duže traje i bolje izgleda
 

Izjava stranke sa kojom se slažemo. Barem polovično jer odabir zaštita za lak ovisi o više faktora. Netko voli topli sjaj, dubinu, prštavu perlu i kugličaste kapi koje stvara klasični vosak. Netko oštre refleksije i hladan sjaj sealanta ili keramičke zaštite, sheeting i veću trajnost. Za old school ekipu, ako nije vosak, to nije - to. No, što ako...
 

#Cupido - sealant sa efektom voska (aplikacija:suh auto bez zaštita ili povrh keramičke zaštite)

Iako laboratorijska definicija glasi - nano-kompozitni sealant, tijekom nanošenja i nakon brisanja nikako ne asocira na jedan. Zašto?

  • Nanosi se i briše lakoćom voska u spreju
  • Pruža ˝candy glow˝ na metallic i bojama s perla efektom
  • Naglašava dubinu boje uz antistatički efekt
  • Uz #Fiero finiš pastu za poliranje ili #Venere glaze postiže zavidan izgled u kratkom roku

Karakteristike koje stavljaju #Cupido u segment sealanta su sastav i trajnost od nekoliko mjeseci. Vizualni ˝vau efekt˝ definitivno neće izostati, pogotovo ako imate auto tamne boje ili svijetli sa efektom.
 

Povrh #Cupida dodajte #Perfectu i imate do devet mjeseci zaštite. Iako, ova kombinacija ako izdrži jednu sezonu, pogotovo zimsku, u plusu ste. S obzirom na potrošnju, pakiranje od 500 ml pokriva osam do deset auta srednje klase.
 


 
 

#Perfecta - ˝I forgive you˝ quick detailer (aplikacija: suh/mokar auto, sa zaštitom/bez zaštita)

Ako gledate #Labocosmetica instagram vjerojatno ste uočili popularan hešteg #iforgiveyou . Filozofija iza njega je postojanje rješenja koje vas spašava u kritičnim situacijama. Poput pranja auta ljeti na suncu pa su vam ostale fleke od #Primus ili ste nanijeli predebeli sloj #Cupido što rezultira crnim autom sa mrljama. Spasitelj se zove #Perfecta i služi kao brzo rješenje u slučaju nužde. Točnije, oprašta vam vaše greške.

  1. Našpricati #Perfecta na aplikator od mikrofibre i lagano pravocrtno nanijeti na površinu (gore-dolje, lijevo-desno)
  2. Pustiti dvije do tri minute da se upije u površinu
  3. Ostatak obrisati suhom krpom od mikrofibre

Ako ste u žurbi, na eventu ili već postoji sloj zaštite na autu, tanki sloj našpricate na krpu od mikrofibre i obrišete panel. Sa drugom, suhom krpom uklonite ostatak proizvoda.
 

#Beneficia - brza zaštita za felge i lak (aplikacija: mokar auto)

Ponekad vam je potrebna brza, jednostavna i dugotrajna zaštita auta. Ovdje ulazi #Beneficia, hidrofobni zaštitni sprej koju se nanosi na mokru površinu. Pruža momentalni sjaj, izvrstan beading i otpornost na blaže kemikalije za održavanje auta i glatkoću površine.

Najčešće se koristi za zaštitu felgi i kompletnog eksterijera jer je sigurna za:

  • Lakirane i nelakirane površine
  • Felge, kočione čeljusti
  • Stakla

Obavezno razrjediti u omjeru od 1:1 do 1:3, točnije, 1L #Beneficia daje 2L do 4L hidrofobne zaštite za lak. Trik za uspješnu aplikaciju je rad u hladu i na površini hladnoj na dodir. Nanositi panel po panel s udaljenosti od 60 cm i ispirati vodom. Ne pretjerivati s potrošnjom proizvoda, veća količina ne utječe na trajnost već dovodi do problema. Ukoliko vam se omaknu fleke, uklonite ih odmah sa #Perfecta quick detailerom.

 

Ovdje napišite svoj komentar

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: