Čišćenje unutrašnjosti auta

Napisao/la Forea OCD 01/06/2020 0 Komentari #Labocosmetica,

#Labocosmetica čišćenje auta: Top pet proizvoda za čišćenje interijera i dugotrajnu zaštitu
 

Čišćenje interijera auta može biti užitak ako je auto redovno održavan. Nažalost, većina nas osuđena je na kupnju rabljenog vozila za koje je upitno kada je zadnji put odrađeno detaljno usisavanje auta. Još veća enigma leži ispod slojeva kokpit spreja koji ljeti stvaraju opasan odbljesak i smanjuje vidljivost u vožnji. O privlačenju prašine da ne pričamo. Rijetko koji rabljeni auto je doživio kvalitetno kemijsko čišćenje a još rjeđe čišćenje i zaštitu kože.

Da odmah eliminiramo glavobolju, imamo rješenje ravno iz #Labocosmetica laboratorija.

  1. #Ductile - Čišćenje plastike u autu / Čišćenje alkantare / Čišćenje guma (kedera)
  2. #Omnia - Koncentrirani čistač za sve površine interijera/ tvornički izgled
  3. #Hydra -  Koncentrirani zaštitni premaz za plastiku, vinil i gumu sa UV zaštitom
  4. #Derma Cleaner - Čistač za kožu uz njegovani, mat izgled
  5. #Derma Sealant - Hidrofobni losion za kožu u autu

Ako ne želite trošiti vrijeme ili novce na opskrbu preparatima, pošaljite nam upit na info@forea-ocd.hr i dogovorite besplatnu procjenu auta za kemijsko čišćenje. I prepustite nama brigu o detaljima s kojima će vaš auto ponovno izgledati privlačno.
 

Čišćenje plastike u autu: Razlika između #Ductile i #Omnia

Odabir između ova dva proizvoda svodi se na pitanje: U kakvom je auto stanju?
1. Neredovito održavan ili zapušten auto?
Mrlje po sjedalima, blatni auto tepisi, čišćenje kokpita? Ostaci hrane i pića? Masna i sjajna plastika? Uzmite #Ductile i razrijedite ga u Ma-Fra boci u omjeru 1:20 (na bocu od 500 ml vode stavite okvirno 23 ml sredstva ). Čišćenje alkantare i tkanine? Sve radi #Ductile! Garantiramo zadovljstvo jer ga dugo koristimo u vlastitoj radioni za kemijsko čišćenje auta. 

2. Redovno održavan auto sa ponekom mrljicom ili želite očistiti sve površine u trenu kako bi stavili premaz (engl.dressing) za plastiku? Uzmite #Omnia i očistite plastike bez mrlja u jednom prijelazu. Razrijedite u omjeru 1:10 (na bocu od 500 ml vode stavite okvirno 45 ml sredstva)  Nema rizika od skidanja oznaka s prekidača ili oštećenja površine. Bez mirisa je i možete nakon čišćenja koristiti osvježivač zraka po svojoj želji. Toplo preporučamo nove Fresso parfumizirane mirise.
 

Za kraj poželjno je plastiku premazati sa #Hydra dresingom za višemjesečnu UV zaštitu od blijeđenja i pucanja. S njom ćete dobiti izgled tvorničke, obnovljene plastike pa čak i guma (kedera) oko vrata u zimskom periodu. Svakih desetak dana obrišite prašinu krpom od mikrofibre i plastike će uvijek izgledati kao nove.

 

 

Ponekad je teško odrediti, prava ili umjetna koža u autu? Ovisno o tome prilagođavaju se proizvodi i održavanje kožnih sjedala. Kreme za lice, ruke i slični ljudski preparati stvaraju veći problem nego korist. Primjerice, ako imate umjetnu kožu u autu, svako mazanje sa mlijekom za pravu kožu ili još gore, kremom za ruke, stvoriti će masni talog koji stoji na površini i prikuplja prljavštinu. Dodajte na to trenje i imate savršeni recept za uranjeno propadanje kože, najčešće gornjeg sloja boje.
 

#Derma Cleaner stvoren je kako bi ga prihvatilo svako kožno auto sjedalo, kožni volan, obloge ili ručica mjenjača. U slučaju prave kože, tkz.omekšivači prodiru kroz gornji sloj, hidratiziraju kožu i pružaju joj elastičnost.

Četkom za kožu ili mekšim kistom (na volanima i ručicama mjenjača) agitirana površina oslobađa prljavštinu i lako se uklanja sa krpom od mikrofibre. Kod umjetne kože, potiče oslobađanje prljavštine ali ne zasićuje površinu već se višak sredstva nakon čišćenja lako uklanja mikrofibrom. U rezultat se uvijek možete pouzdati, čista površina, suha na dodir, predivnog mat, prirodnog izgleda kože.
 

 

Mrlje od traperica na koži se mogu spriječiti. Održavanje svijetlog kožnog interijera ne mora biti noćna mora. Treba vam #Derma Sealant. Uz sprječavanje stvaranja plijesni i bakterija, ovo snažno mlijeko za kožna sjedala štiti od prijenosa boje s odjeće. A uz predivan svjež miris, nakon 24 h stvara hidrofoban sloj zaštite s kojim će vodene mrlje na koži u autu postati stvar prošlosti.

 

Ovdje napišite svoj komentar

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: