Hex ručni aplikator za poliranje

Nedostupno Hex ručni aplikator za poliranje

x-Logic ručni aplikatori su napravljeni na istom, naprednom dizajnu kao i Hex-Logic spužve za poliranje. Ovi aplikatori olakšavaju poliranje površina poput kvaka, uskih dijelova oko prozora, naplataka, krajeva ispuha.

Dizajn izrade Hex-Logic aplikatora, kao i spužvi, je temeljen na jedinstvenom heksagonalnom ustroju koji se u prirodi može naći unutar pčelinjih saća. Konstrukcija je fascinantna jer omogućava jednakomjernu raspodjelu proizvoda na brz i jendostavan način. Pod mikroskopom, vidljiva je Acu-Foam tehnologija koja tvori male forme saća (ćelija) unutar svakog Hex-Logic proizvoda. Što su ćelije sitnije, struktura aplikatora ili spužve je gušća, tj.tvrđa.


Svaka boja aplikatora ima različitu gustoću, a samim time i cut (agresivnost prilikom poliranja površine). Nakon što je odabran tip pjene, Hex-Logic računalo pažljivo računa gustoću podloge i podešava dubinu reza površine aplikatora. Svaka različita boja aplikatora će imati određenu dubinu reza u odnosu na Hex-Logic uzorak na površini.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

    Hex ručni aplikator za poliranje

  • Brand: Monster Shine
  • Šifra: HEX
  • Dostupnost: Nedostupno
  • 40.00kn
  • Bez poreza: 32.00kn
  • Jedinična cijena s uključenim PDV-om, uvećava se za troškove dostave za narudžbe do 300.00 kn.

Dostupne opcije

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: