Glass Effect Interface Pad 75 mm

Glass Effect Interface Pad 75 mm

"ZviZZer glass effect" je naziv za Zvizzerovi tehniku postizanja savršene glatkoće, refleksije i sjaja lakirane površine. Kako bi se to postiglo površinu je potrebno brusiti te nakon toga polirati. 

Zahvaljujući Zvizzerovom Glass Effect sistemu za brušenje, uklanjanje narančine kore i korekcija laka od gotovo 95% odrađuju se u samo jednom koraku. Na taj načun štedimo vrijeme i novac a u odnosu na dobivene rezultate.

Glass Effect Interface Padovi dolaze u dvije različite dimenzije (75 mm i 150 mm) te u četiri gradacije tj. tvrdoće:

- Tvrdi (crveni), 5 mm debljine u dimenziji 75 mm promjera. Prvi korak: Koristiti sa ZviZZer ili Kovax brusnim papirima gradacije P2000 za ravne površine.


- Srednji (narančasti), 5 mm debljine u dimenziji 75 mm promjera. Drugi korak: Koristiti sa ZviZZer ili Kovax brusnim papirima gradacije P2000 za ravne površine.


- Meki (žuti), 10 mm debljine u dimenziji 75 mm promjera. Prvi korak: Koristiti sa ZviZZer ili Kovax brusnim papirima gradacije P2000 za zakrivljene i oble površine.


- Jako meki (zeleni), 10 mm debljine u dimenziji 75 mm promjera. Drugi korak: Koristiti sa ZviZZer ili Kovax brusnim papirima gradacije P2000 za zakrivljene i oble površine.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

    Glass Effect Interface Pad 75 mm

  • Brand: Zvizzer
  • Šifra: ZV-IF000-75
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 40.00kn
  • Bez poreza: 32.00kn
  • Jedinična cijena s uključenim PDV-om, uvećava se za troškove dostave za narudžbe do 300.00 kn.

Dostupne opcije

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: