Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

ValetPro - Advanced Neutral Snow Foam 1L

120.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:ValetPro
Artikl:Advanced Neutral Snow Foam 1L
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Valet Pro Advanced Neutral Snow Foam

Valet Pro Advanced Neutral Snow Foam je svestrani proizvod za predpranje, čišćenje felgi i uklanjanje kukaca.
Proizvod je alkalan i siguran za sve lakirane, kromirane i plastične površine eksterijera. Idealan je za korištenje tijekom kišnih perioda kao i zimi jer olakšava čišćenje i uklanjanje naslaga blata te soli. Konstantnim održavanjem auta kvalitetnim predpranjem i redovnim pranjem smanjuje se rizik od nastanka korozije (hrđe).

Predpranje auta
Za ručno predpranje uz pomoć Hand Foamer razrijedite u omjeru 1:20 do 1:30. Ovaj omjer će olakšati uklanjanje kukaca i velike količine prljavštine te siguro ispiranje s površine vozila. Može se koristiti i za pranje svih dijelova oko kotača, kao i podvozja automobila. Našpricajte razrijeđeni Advanced Neutral, ostavite da djeluje 5 minuta i obilno isperite vodom.

Za stvaranje pjene (snow foam) pomoću foam lancea koristite ga u omjeru 200-300 ml na 1L vode, ovisno o tvrdoći vode i količini protoka. Čim se stvori pjena po želji, našpricajte na kompletan auto, ostavite da djeluje 5 minuta i obilno isperite vodom. U omjeru do 200ml na 1L vode, pjena je sigurna za postojeće zaštite na vozilu (vosak, sealant ili keramičku zaštitu).

Pranje felgi
Za uklanjanje naslaga kočione prašine koristite nerazrijeđeni Advanced Neutral. Za pranje felgi koje su redovno održavane ili imaju zaštitu na sebi, razrijedite proizvod u omjeru 1:10 sa običnom ili destiliranom vodom. Našpricajte proizvod na felgu, ostavite da djeluje i nakon 5 minuta obilno isperite vodom. Prelazak felgi sa kistom poput Ultra Soft od Valet Pro i rukavicom Premium MF washing glove će olakšati uklanjanje prljavštine te kvalitetno i detaljno očistiti felgu.

Nikada ne ostavite proizvod da se osuši na površini. Proizvod nije namijenjen korištenju na zagrijanim površinama ili direktnom izlaganju suncu.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik