Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Tenzi - Car Shine 1L

45.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Tenzi
Artikl:Car Shine 1L
Dostupnost:Po narudžbi
Količina:

Car Shine 1L

Car Shine je sredstvo koje pruža sjajan finiš i zaštitu na svim površinama eksterijera vozila uz jednostavnu i brzu primjenu. Protresite proizvod, našpricajte na željenu površinu u tankom sloju i obrišite sa finom krpom od mikrofibre. Zahvaljujući svojoj formuli obogaćenoj polimerima koja pruža zaštitu i lubrikaciju tijekom upotrebe, Car Shine će ukloniti laganu prljavštinu, ptičje izmete, čak i površinske tragove vodenog kamenca. 

Možete ga upotrebljavati na lakiranim, kromiranim površinama, branicima pa čak i na staklu, teoretski, ne postoji mogućnost pogreške prilikom upotrebe. Tajna ovog proizvoda je pokrivanje velikih površina eksterijera vozila malom potrošnjom proizvoda. Kombinacijom male potrošnje i izrazito pristupačne cijene u odnosu na quick detailere drugih proizvođača, Car Shine je iznimno poželjan u ručnim autopraonama, kao i za osobnu te profesionalnu upotrebu. Specifičan raspršivač ima dva načina upotrebe, usmjerenim mlazom ili raspršenim čime se olakšava kontrola primjene proizvoda i smanjuje potrošnja.

U roku od nekoliko minuta dobiti ćete sjajnu površinu koja će istaknuti i vizualno poboljšati izgled auta te smanjiti prijanjanje prljavštine na sve zaštićene površine. Proizvod se može upotrebljavati na suhim i lagano vlažnim površinama.

KARAKTERISTIKE
sredstvo za održavanje i kratkotrajnu zaštitu eksterijera
- formula obogaćena polimerima olakšava uklanjanje prljavštine
- mala potrošnja proizvoda, pokriva velike površine
- primjenjuje se nerazrijeđen
- brzo se upija, ne ostavlja tragove
- raspršivač sa dvostrukim načinom primjene
- pH 9
- po narudžbi dostupan u pakiranju od 5L

PREPORUČUJE SE ZA:
ručne autopraone
- profesionalne detailere
- entuzijaste
- početnike

Poseban savjet
Ukoliko želite da je vaš auto u svakom trenu u besprijekornom stanju, uzmite praznu bocu od 250ml sa blokerom za zaštitu od slučajnog raspršivanja na vrhu boce. Pretočite Car Shine i držite ga uvijek pri ruci u pretincu ili gepeku vozila zajedno sa krpom od mikrofibre. Sada svaku manju nezgodu koja se dogodi na površini vašeg auta možete ukloniti u trenu.

Primjena:
Našpricati na željenu površinu u tankom sloju i obrisati sa finom krpom od mikrofibre.

Napomena
Ne upotrebljavati proizvod na površinama direktno izloženim suncu ili visokim temperaturama. Ne dozvoliti da se proizvod osuši na površini.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik