Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Tenzi - APC IN 1L

49.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Tenzi
Artikl:APC IN 1L
Dostupnost:Dostupno
Količina:

APC IN 1L

Koncentrirano sredstvo za čišćenje svih tvrdih površina interijera vozila i tkanina postojanih boja. Uklanja stare naslage sredstava za zaštitu (poput kokpit spreja) kao i postojeću prljavštinu poput prašine, tragova prstiju, kondenzacije i nečistoća iz ventilacijskog sustava. Preporuča se za upotrebu na svim površinama koje su od polietilena, polipropilena, vinila, akrila, poliestera i ABS-a. Ukratko, većine materijala koje se koriste ili su se koristile za oblaganje armature, rukohvata, pretinaca i ostalih tvrdih površina u interijeru različitih skupina vozila. Može se koristiti i za čišćenje tkanina poput sjedala i obloga na vratima, uklanjanje mrlja ili jednostavno i brzo osvježavanje unutrašnjosti.

KARAKTERISTIKE
sredstvo za čišćenje interijera i tkanina
- Razrjeđuje se u omjeru 1:10 do 1:50 ovisno o načinu upotrebe
- brzo i lako uklanja velike akumulacije prljavštine iz interijera
- pH 13
- osnovni proizvod za upotrebu u detailingu

PREPORUČUJE SE ZA:
ručne autopraone višeg ranga
- profesionalne detailere
- entuzijaste
- početnike

Poseban savjet
APC IN je odlično proizvod za pripremu površine prije nanošenja sredstva poput SilKOK za zaštitu plastika. Naime, svaki proizvod za zaštitu interijera će se lakše vezati za podlogu ukoliko je ona savršeno čista a samim time i duže trajati te pružati svoj sjaj. Ukoliko imate u interijeru stare naslage jeftinih sprejeva za kokpit koji su izrazito masni i ne upijaju se u površinu, nećete uspjeti dobiti mat (tvornički) finiš osim ako ga prethodno ne uklonite. Pomiješajte 20ml APC IN sa 1L vode, u tankom sloju našpricajte na površinu i nježno iščetkajte mekanim kistom ili finom krpom od mikrofibre. Površinu isperite sa drugom, vlažnom krpom i nastavite s postupkom aplikacije APC IN dokle god prilikom ispiranja iz krpe izlazi prljava voda. Površinu osušite sa drugom, čistom i suhom krpom od mikrofibre. 

Primjena:
Pripremiti otopinu prema potrebi. Pošpricati površinu koju želite očistiti, pričekati 15-20 sekundi i lagano iščetkati mekanim kistom ili prebrisati krpom od mikrofibre te odstraniti prljavštinu. Površinu obavezno isprati vodom ili vlažnom krpom nakon upotrebe. Ukoliko čistite tkanine, možete izvući ostatke proizvoda i sa strojem za kemijsko čišćenje.
Omjeri razrjeđivanja:
200 ml/1L vode za temeljito čišćenje iznimno onečišćenih površina
50 ml/1L vode za čišćenje tekstilnih površina
20 ml/1L vode za čišćenje plastika u interijeru

Napomena
Obavezno prije upotrebe isprobati djelovanje na skrivenom mjestu. Ne upotrebljavati proizvod na površinama direktno izloženim suncu ili visokim temperaturama. Ne dozvoliti da se proizvod osuši na površini.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik