Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Soft99 - Fusso Coat Dark

199.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Soft99
Artikl:Fusso Coat Dark
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Soft99 Fusso Coat Dark

Vosak koji je osvojio prvo mjesto u detailing kolekcijama entuzijasta diljem Lijepe naše radi svoje iznimne dugotrajnosti, otpornosti na vanjske utjecaje i održavanja u samoposlužnim autopraonama sa agresivnim kemikalijama. Fusso Coat će pružiti fenomenalan sjaj čak i na svijetlim autima, a zahvaljujući svojoj formuli održat će se i u najgorim klimatskim uvjetima. Aplicira se na sve lakirane površine, uključujući i naplatke, zahvaljujući formuli koja je iznimno otporna na visoke temeprature.

Dostupan u tamnoj (Dark) i svijetloj (Light) varijanti. Fusso Coat sadrži PTFE (politetrafluoretilen) koji ima iznimne hidrofobne sposobnosti i štiti površinu vozila od kiše, prljavštine i drugih nepoželjnih kontaminacija.
Formira otporan sloj zaštite koji traje do 12 mjeseci, ostavlja površinu sjajnom i ispunjava manje površinske ogrebotine (swirl marks).

Pakiranje:
Spužvica za aplikaciju
Gumeni obrub na dnu pakiranja koji sprječava oštećenja prilikom slučajnog odlaganja na vozilo

Primjena:
Operite vozilo sa šamponom. Nanesite malu količinu Fusso Coat-a na spužvicu ili aplikator od mikrofibre te aplicirajte u tankom, jednako raspodijeljenom sloju na površinu. Ostavite da se osuši na 10-15 min (ovisno o temperaturi prilikom nanošenja) i obrišite sa ručnikom od mikrofibre. Preporuča se postepeno nanošenje na vozilo, element za elementom. *Napomena: Preporuča se koristiti aplikator od mikrofibre uz aplikaciju u ravnim crtama. Kod tamnih boja postoje šansa da se nakon buffinga vide "mrlje" od voska što je rezultat pre debelo namazanog sloja pa buffing nije dobro odrađen. Kao pomoć pri skidanju voska sa laka tj. buffingu može se koristiti i blago vlažna krpa od mikrofibre!
Najbolje nanositi na temperaturi iznad 10°C.

Napomena:
Za najbolje rezultate, nakon pranja sa šamponom, površinu treba dekontaminirati, tj.pripremiti za nanošenje zaštite. Na nižim temperaturama period vezanja za površinu (cure time) je duži. Za bolji rezultat preporučljivo je ne prati vozilo 24h nakon aplikacije kako bi se omogućila polimerizacija proizvoda.

Vosak
Količina 200 g
Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik