I-Match 2

Nedostupno I-Match 2

Scangrip I-Match2

I-Match2 naglavna svjetiljka je novi proizvod u velikoj Scangrip kolekciji. Napravljena na potpuno novom konceptu radnih svjetala za detailing profesionalce za razliku od starog modela dostupnog na tržištu. Opremljena najnovijom COB LED tehnologijom sa dvije topline i dva intenziteta svjetla, nova punjiva Scangrip I-Match2 naglavna svjetiljka pružit će vam izrazito jako i ujednačeno osvjetljenje u cijelom vidnom polju.

Novi modeli Scangrip svjetiljki napravljenih za detailing omogućavaju osvjetljenje u dvije različite topline svjetlosti, 4500K i 6500K. Ovisno o laku na kojem radite nekad je za kvalitetan rad potrebno toplije a nekad hladnije osvjetljenje. Scangrip vam to omogućava sa novom I-Match2 naglavnom svjetiljkom. Toplija svjetlost (4500K) je pogodnija za rad na svjetlijim površinama dok je hladnije svjetlost (6500K) pogodnija za rad na tamnim površinama.

Ova iznimna naglavna svjetiljka opremljena je i senzorom pokreta pomoću kojega ju jednostavno možete upaliti ili ugasiti pomakom ruke. I-Match2 sadrži punjivu bateriju sa novom tehnologijom koja omogućava vrhunsku autonomiju od 5 tj. 2.5 radna sata ovisno o intenzitetu svjetlosti.

Osim izdržljive baterije i senzora pokreta, novost je i nova COB LED tehnologija sa čak četiri moda rada (dva različita intenziteta, 50% i 100% tei dvije različite topline svjetolosti).

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

Besplatna dostava

Uz ovaj proizvod imate BESPLATNU DOSTAVU!

  I-Match 2

 • Brand: Scangrip
 • Šifra: RM250002
 • Dostupnost: Nedostupno
 • 700.00kn
 • Bez poreza: 560.00kn
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za sve narudžbe iznad 300 kn!

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 300KN

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: