Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Scangrip - I-Match 2

700.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Scangrip
Artikl:I-Match 2
Dostupnost:Po narudžbi
Količina:

Scangrip I-Match2

I-Match2 naglavna svjetiljka je novi proizvod u velikoj Scangrip kolekciji. Napravljena na potpuno novom konceptu radnih svjetala za detailing profesionalce za razliku od starog modela dostupnog na tržištu. Opremljena najnovijom COB LED tehnologijom sa dvije topline i dva intenziteta svjetla, nova punjiva Scangrip I-Match2 naglavna svjetiljka pružit će vam izrazito jako i ujednačeno osvjetljenje u cijelom vidnom polju.

Novi modeli Scangrip svjetiljki napravljenih za detailing omogućavaju osvjetljenje u dvije različite topline svjetlosti, 4500K i 6500K. Ovisno o laku na kojem radite nekad je za kvalitetan rad potrebno toplije a nekad hladnije osvjetljenje. Scangrip vam to omogućava sa novom I-Match2 naglavnom svjetiljkom. Toplija svjetlost (4500K) je pogodnija za rad na svjetlijim površinama dok je hladnije svjetlost (6500K) pogodnija za rad na tamnim površinama.

Ova iznimna naglavna svjetiljka opremljena je i senzorom pokreta pomoću kojega ju jednostavno možete upaliti ili ugasiti pomakom ruke. I-Match2 sadrži punjivu bateriju sa novom tehnologijom koja omogućava vrhunsku autonomiju od 5 tj. 2.5 radna sata ovisno o intenzitetu svjetlosti.

Osim izdržljive baterije i senzora pokreta, novost je i nova COB LED tehnologija sa čak četiri moda rada (dva različita intenziteta, 50% i 100% tei dvije različite topline svjetolosti).

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik