Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Rupes - Bigfoot 125mm Backing Plate

300.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Rupes
Artikl:Bigfoot 125mm Backing Plate
Dostupnost:Po narudžbi
Količina:

Rupes BigFoot 125mm Backing Plate

BigFoot 21 Mark II, dizajniran da zadovolji sve zahtjeve procesa poliranja, LHR Mark II postavlja nove granice detailinga. Ergonomski dizajn omogućava savršeni finiš s maksimalnom udobnosti, čak i na zadobljenim i teško dostupnim mjestima. Sa snažnijim i 30% učinkovitijim motorom od prethodnika omogućava ujednačeniji i brži rad sa smanjenom vibracijom, uz manje zamora. Slobodno možemo reći da je LHR 21 Mark II sami vrh Rupes ponude i jedan od alata kojeg nijedan profesionalac ili entuzijast neće zaobići u realizaciji vrhunskih radova.

Na sve rečeno, dolazimo do realne činjenice da je veličina spužve od 150mm često prevelika za određeni posao i dobro bi bilo kada bi BigFoota 21 mogli upariti sa broj manjim, 135mm spužvama. Za ovakve ideje i poslove, jednostavno se prebacite na ovaj originalni Rupesov držač spužvi od 125mm koji paše i na LHR12, LHR15 te LHR21 Mark II. Spužve manjeg promjera jednako dobro odrađuju posao na Rupes 21 uz još manje vibracija i nižu cijenu!

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik