Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

ValetPro - Citrus Bling 500ml

110.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:ValetPro
Artikl:Citrus Bling 500ml
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Citrus Bling

Nedvojbeno najsvestraniji proizvod u Valet Pro kolekciji koji ima višestruku upotrebu. S obzirom da je izrađen na bazi vode, pruža odličan raspon mogućnosti i upotrebe za Vaš uloženi novac. Izvanredan proizvod koji se ne zaobilazi .

Načini primjene:

-Brzi vosak-

Kao brzi vosak koristi se nerazrijeđen ili razrijeđen u omjeru 1:1 sa vodom. Aplicira se vrlo jednostavno i lako, samo pošpricajte i prebrišite sa krpom od mikrofibre. Ostati će izniman sjaj uz vrlo malo truda i trajati će okvirno 3 tjedna. Ne sadrži vosak u sebi, ali će zato svakom autu pružiti odličan sjaj.

-Pomoć pri sušenju-

Može se koristiti i kao pomoć pri sušenju auta ukoliko je razrijeđen u omjeru 1:3. Pošpricajte jedan panel i prebrišite ga sa ručnikom za sušenje auta od mikrofibre poput Wooly Mamootha. Citrus Bling će ubrzati proces sušenja i pružiti dodatni sjaj nakon vašeg redovnog pranja vozila.

-Quick detailer-

Citrus Bling se koristi i u izložbenim prostorima za brzo i sigurno uklanjanje tragova prstiju i prašine. Za ovu namjenu može se razrijediti u omjeru od 1:3 do 1:8 što ga čini iznimno isplativim. Od 500 ml Citrus Blinga možete stvoriti sredstvo od 2L do čak 4.5L quick detailera što ga svrstava među najisplativije quick detailere na tržištu.

-Čistač stakla-

Ovu opciju ili mrzite ili volite. Nekoliko kupaca vjeruje da je najbolji čistač stakla na tržištu dok drugi to poriču. Mi smatramo da se svodi na vašu osobnu metodu čišćenja stakla. Ovo je opcija koja nije za svakoga.

-Lubrikant za glinu-

Definitivno područje u kojemu se Citrus Bling iznimno ističe. Razrijeđen u omjeru 1:16, 5 L proizvoda će stvoriti 85 L lubrikanta za glinu, a već jedna boca od 500 ml daje 8.5 L lubrikanta. Jedan od najvažnijih uloga koju podmazivač gline ima je da stvori dovoljno debelu barijeru da zaštiti lak od gline dok s druge strane mora biti dovoljno tanka da omogući glini lakše uklanjanje kontaminacije i nečistoća s površine. Kroz ovaj proces također će pružiti sjaj koji će se nakon zaštite auta voskom zadržati na duže vrijeme.

-Čistač laka i pojačivač sjaja-

Citrus Bling sadrži derivate narančine kore koji pomažu očistiti lak ukoliko se koristi nerazrijeđen. Ovaj proces uklanja katran, smolu s drveća i druga onečišćenja s laka. Može se koristiti sa Dual Action mašinom za poliranje panel po panel pod uvjetom da ga prebrišete nakon poliranja sa kvalitetnom krpom od mikrofibre poput El Gordo. Na ovaj način ćete pružiti dodatni sjaj prije nanošenja voska. Ako tražite sredstvo za blago čišćenje laka, ne tražite dalje. Citrus Bling će vas oduševiti!

-Višenamjensko sredstvo-

Ukoliko se koristi nerazrijeđen ili u omjeru 1:1, možete bez napora očistiti i zaštititi naplatke i šarke vrata koji nisu iznimno onečišćeni. Također je iznimno dobar za čišćenje i zaštitu displaya u vašem vozilu. Našpricajte ga na krpu od mikrofibre i prebrišite display, okrenite krpu i uklonite višak proizvoda.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik