Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Tenzi - Neutral Magic Foam Pink 1L

79.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Tenzi
Artikl:Neutral Magic Foam Pink 1L
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Neutral Magic Foam Pink 1L

Neutral Magic Foam je iznimno koncentrirana, pH neutralna aktivna pjena za predpranje vozila sigurna za primjenu na svim dijelovima eksterijera. Svrha ove aktivne pjene je sigurno i učinkovito uklanjanje prljavštine i vremenskih utjecaja bez oštećenja i tragova na plastičnim, gumenim i ostalim dijelovima eksterijera. Neutral Magic Foam ima blagu formulu koja neće utjecati na postojeće zaštite na vozilu ili skratiti njihovu trajnost ali će zato odraditi odličan posao predpranja.

Magic Foam ima zarazan miris trešnje koji je ugodan za rad i specifičnu crveno-rozu boju koja se s lakoćom uklanja sa vozila i tla jednostavnim ispiranjem s vodom. Tvornički omjeri razrjeđivanja s vodom su od 1:100 do 1:10 ovisno o načinu upotrebe i količini potrebnoj za uklanjanje prljavštine. Međutim, kroz testiranja smo potvrdili da se može koristiti čak u omjeru do 1:500 u kojem i dalje zadržava svoje karakteristike te idealno fukcionira kao šampon za pranje.

Pjena se zadržava na površini dovoljno dugo da s kistovima prijeđete sve utore, gumirane dijelove oko vrata, uske dijelove oko emblema, plastičnih utora, okvira retrovizora, bez potrebe za žurbom. Gustoća pjene potiče otapanje velikih naslaga nečistoća i bez rizika omogućava njihovo uklanjanje dok boja pjene olakšava uočljivost čak i na bijelim vozilima.

KARAKTERISTIKE
- aktivna pjena za predpranje
- olakšava uklanjanje velike akumulacije nečistoća sa svih površina eksterijera
- ne utječe na postojeće zaštite na vozilu
- pH neutralna pjena (pH 7)
- tvornički omjeri razrjeđivanja: 1:100 do 1:10
- testirani omjeri razrjeđivanja: 1:500 do 1:10 (zadržava funkcionalnost)
- dostupno u pakiranju od 5L

PREPORUČUJE SE ZA:
ručne autopraone
- profesionalne detailere
- entuzijaste
- početnike

Posebni savjeti
-čišćenje nedostupnih mjesta-

Nakon što ste aplicirali Magic Foam kroz foam lance, uzmite Inch Round Wheel Brush ili Ultra Soft Chemical Resistant Brush i prijeđite sve utore na vozilu kako biste uklonili prljavštinu iz svih uskih mjesta. 

-pjena i šampon-
Neutral Magic Foam Pink možete koristiti i kao šampon za redovna pranja. Razrijedite ga u omjeru od 30ml na 10L-12L vode i dobiti ćete gusti šampon koji će lubricirati površinu olakšavajući klizanje rukavice i smanjiti oštećenja na površini koja nastaju pogrešnim načinom pranja. Na ovaj način dobivate 2u1 proizvod koji ćete maksimalno iskoristiti i smanjiti trošak predpranja i pranja vozila.

-ušteda bez gubitka kvalitete-
Za aute sa postojećom zaštitom (vosak, sealant ili keramička zaštita) preporučamo korištenje u omjeru 20 ml na 10L vode (2 čepa proizvoda) prilikom korištenja Magic Foama kao šampon, što znači da je potrošnja po jednom pranju 2 kn ili 1,4 kn ukoliko uzimate pakiranje od 5L. Sigurno za te novce ne možete niti isprati auto na samoposlužnoj autopraoni. Odličan omjer uloženo-dobiveno bilo da radite sa većim protokom auta kroz dan (ručne autopraone, pranje flotnih vozila) ili jednostavno volite kombinirati predpranje i pranje koje vas neće puno koštati a odraditi će odličan posao.

Napomena
Ne dozvolite da se proizvod osuši na površini.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik