Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Poorboy's World - Bug Squash 473ml

95.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Poorboy's World
Artikl:Bug Squash 473ml
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Poorboy's World Bug Squash

Bug squash je brz, siguran i jednostavan način za uklanjanje insekta, katrana, cestovne prljavštine i zimske soli sa automobila, kamiona, motocikla, zrakoplova, plovila i kamp prikolica.

Ono što je najvažnije je brzo djelovanje koje sprječava prodiranje organskih kiselina iz kukaca na lak čime se sprječava nagrizanje i oštećenje površinskog sloja vašeg vozila. Uvijek se preporuča da se kukci i prljavština uklone u najkraćem mogućem roku prije nego što se tvrdokorno prime za lak. Bug squash će također ukloniti sol u zimskim mjesecima i na taj način spriječiti pojavu korozije i oksidacije na eksterijeru vozila. Ujedno je odličan proizvod za brodove jer u kratkom procesu jednostavnog špricanja i brisanja sa krpom od mikrofibre, uklanja ptičji izmet sa vinilnih sjedala na vašem plovilu.  

Ovo je proizvod bez kojeg nitko ne bi smio biti kroz cijelu godinu.

Primjena:

Koristite Bug squash u omjeru 1:3 (proizvod:voda) za normalna predpranja i umjerena onečišćenja. Za uklanjanje tvrdokornih, ljepljivih dijelova može se koristiti i nerazrijeđen. 

Kao sredstvo za predpranje jednostavno ga našpricajte na problematična područja i nastavite s redovnim pranjem vozila. Bug squash pomaže da se oslobode, te lakše uklone veća onečišćenja s vozila prije samog procesa pranja.

Siguran je za korištenje na staklu, aluminiju, svim lakiranim površinama, plastici i vinilu te mnogo drugih. Dolazi sa bijelom špricom za aplikaciju.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik