Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Gtechniq - C2 Liquid Crystal 100ml

95.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Gtechniq
Artikl:C2 Liquid Crystal 100ml
Dostupnost:Po narudžbi
Količina:

C2 Liquid Crystal je revolucionaran način zaštite vašeg vozila ili plovila na brz i jednostavan način zahvaljujući jedinstvenom Gtechniq 3S Smart Surface Science. Sa C2 dobivate instantnu, učinkovitu zaštitu od UV zračenja i nečistoća bez ekstremnih troškova standardnih keramičkih zaštita. Najveća prednost je što se proizvod aplicira bez poteškoća i trajnost mu je od 4 - 8 mjeseci. C2 je multifunkcionalan proizvod jer se može koristiti razrijeđen za sušenje vozila ali i aplicirati u više sloja za dugotrajniju zaštitu.

Brz i jednostavan za korištenje, C2 Liquid Crystal je baziran na istoj tehnologiji kao i njegov veći brat, C1 Crystal Lacquer koji je omiljeni izbor detailing profesionalaca diljem svijeta jednako kao i entuzijasta koji traže samo najbolje od proizvoda.

PREGLED
- trajnost od 4 - 8 mjeseci (prema specifikacijama proizvođača)
- iznimno laka i brza aplikacija
- višestruka namjena
- kompatibilan sa svim vrstama zaštite (voskovima, sealantima)

PRIMJENA
- našpricajte proizvod na panel i uklonite višak sa MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth krpom od mikrofibre
- aplicirajte na jedan po jedan panel, nikada više panela istovremeno
- C2 se može koristiti u aplikaciji sa ostalim proizvodima za zaštitu (voskovima, sealantima), aplikacijom prije samih proizvoda ili kao gornji, završni sloj
- može se koristiti kao sredstvo za pomoć prilikom sušenja vozila ili plovila, razrijedite ga u omjeru 1:2, nanesite na mokru površinu i osušite sa svojim omiljenim ručnikom
- višeslojnom aplikacijom se postiže veći sjaj i trajnost proizvoda
- ukoliko imate problema s uklanjanjem ostatka C2, prebrišite površinu sa vlažnom MF1 krpom od mikrofibre te nakon toga drugom, suhom MF1 krpom uklonite ostatak proizvoda
- rok trajanja zatvorenog pakiranja C2 je 2 godine, a otvorenog godinu dana

TRIKOVI
C2 je preporučljivo razrijediti u omjeru 1:2 te pri svakom trećem redovnom pranju nanijeti na mokru površinu i osušiti sa kvalitetnim ručnikom od mikrofibre. Na ovaj način se povećava trajnost proizvoda.Od 100 ml C2 možete očekivati zaštitu minimalno 4-5 vozila veličine Golfa jer ima konzistenciju vode, lako se razmazuje i potrebna je iznimno mala količina kako bi se prekrio jedan panel. Pružiti će stakleni sjaj i primarna uloga mu je zaštita.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik