Ozone Generator 4000 mg

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

NOVO Ozone Generator 4000 mg

Ozon Generator je uređaj za generiranje ozona ili na drugi način "aktivnog kisika". Pogodno za unutrašnjost vozila i plovila. Uređaj koji lako uklanja neugodne mirise, bakterije... Izrađen je od čelika, vrlo je robustan i izdržljiv. Zbog svoje male veličine, jednostavan je za korištenje. Ovaj ozon generator generira 4000 miligrama ozona na sat što je sasvim dovoljno za čišćenje vozila poput automobila ili kamiona.

Podignite svoj posao detailinga automobila na višu razinu i ponudite usluge uklanjanja mirisa iz automobila upotrebom komercijalnog generatora  ozona za automobile . Ozon generator 4000 mg dolazi sa integriranim mjeračem vremena i savršen je za uklanjanje svih mirisa (plijesan i kontrola štetočina poput moljaca, crva, žohara, grinja, muha itd.) u nenaseljenim područjima s  proizvodnjom ozona do 4000 mh / h. Samo ga stavite u vozilo, uključite (ostavite prozor otvoren par cm da provučete kabel za napajanje) i zatim ga uključite.

Svi neugodni mirisi i mirisi nestat će nakon tretmana ovim Ozone Generatorom 4000 mg. Generator  ozona ima mjerač vremena koji će omogućiti generatoru  da radi maksimalno 180 minuta.

Mirisi se razgrađuju na molekularnoj razini, što rezultira da se mirisi trajno uklanjaju i da je  generator  ozona najučinkovitiji na poroznim materijalima kao što su presvlake i podne prostirke itd. Mirisi se pretvaraju u ugljični dioksid bez mirisa, a ozon se reducira na normalan kisik.  Mnogi ljudi  koji kupuju  rabljeni automobil mrze neugodne mirise  pušenja (nikotin), kućne ljubimce, mirisi vatre , mirisi povraćanja, mirisi urina, mirisi tijela ili ulja/petroleja. Kada želite ukloniti ove neugodne mirise potrebno vam je puno vremena, a najčešće vam to nikako ne polazi za rukom. Uz  Ozone Generator  4000 mg sada možete jednostavno ukloniti sve neugodne mirise poput mirisa pušenja ili mokrog psa koji je bio u stražnjem dijelu automobila. Ovaj generator ozona ima unutarnje ploče koje se mogu mijenjati za čišćenje (ručno ili u perilici posuđa).


Mogućnost kupovine Diners, Maestro, Mastercard i VISA kreditnim karticama na rate BEZ KAMATA! Obročna otplata na 6 rata po 42,03€ (316,67kn)!Što je ozon ?

Ozon je prirodni proizvod. Nastaje ili fotokemijskom reakcijom ili bioelektričnom reakcijom. U fotokemijskoj reakciji, molekule kisika se cijepaju ultraljubičastim svjetlom. Razdvojeni atomi kisika (O1) zatim se pridružuju normalnim molekulama kisika (O2) i formiraju molekule ozona (O3).

U bioelektričnoj reakciji, ozon se stvara kroz električno pražnjenje, čija je funkcija slična UV svjetlu za cijepanje molekula kisika. Ozon stvoren na ovaj način može se naći kao nusproizvod munja i oluja. Ozonski sterilizator također stvara ozon ovom metodom. Reaktivnost ozona je zbog trećeg atoma kisika. Održan zajedno u polustabilnoj vezi s druga dva atoma kisika, ovaj atom lako reagira s bilo kojim spojem koji može oksidirati (organskim ili anorganskim).

Je li ozon siguran?

Ozonautomatski se vraća u molekule kisika unutar razdoblja od dvadeset minuta, čineći ovaj oblik oksidansa vrlo sigurnim i ekološki prihvatljivim. Nije kancerogen, ne zagađuje okoliš i ne ostavlja otrovne ostatke nakon uporabe. Predstavlja manju opasnost od mnogih uobičajenih kućanskih proizvoda, poput izbjeljivača i proizvoda za čišćenje.

Održavanje

Generator ozona treba uvijek čistiti od prljavštine i prašine, jer će se u protivnom njegova učinkovitost smanjiti. Čišćenje generatora ozona trebao bi po potrebi obavljati kvalificirani električar.

Što je viša vlažnost tijekom korištenja generatora ozona , to je više ozonakeramičke ploče i cijevi se troše. Keramičke ploče se mogu i trebaju redovito čistiti mokrom čistom, vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata. Zatim obrišite površinu suhom i gotovi ste!

Kako koristiti

Prvo zatvorite područje na kojem tretirate automobil . Postavite generator ozona u prazan automobil što bliže izvoru mirisa. Postavite tajmer na željeno vrijeme i napustite područje. Pričekajte 40 minuta prije ponovnog ulaska u tretirano područje. Usisajte automobil , uklonite gumene patosnice i očistite pepeljaru (osnovno čišćenje). Nakon mokrog čišćenja unutrašnjosti vozilo je potrebno ponovno osušiti! Kako biste uštedjeli vrijeme, preporučljivo je provesti ozontretman nakon suhog osnovnog čišćenja i prije mokrog čišćenja.

Vlaga/vlažnost čini barijeru kroz koju ozon  ne može  djelovati.

Vlažnost ima još jedan nedostatak jer dovodi do nitrifikacije u generatoru ozona! Salpeter nastaje kao reakcija kisika, dušika i vode (u obliku vlažne pare). Također, vrlo vlažan dan može dovesti do povećane nitrifikacije. Izbjegavajte tretmane ozonom u takvim danima, jer se miris salitre može ukloniti samo temeljitim mokrim čišćenjem presvlake . Često se brka s mirisom ozona .


Postavite jedinicu na visoko mjesto u vozilu i zatvorite sva vrata i prozore. Jednostavno rješenje je postaviti generator ozona na naslonima prednjih i stražnjih sjedala.


Ako je jako zaprljano, preporučujemo da koristite vozilo u intervalima. Vozilo treba pustiti nakon jednog do dva sata na nekoliko minuta, kako bi se unutrašnjost opskrbila svježim kisikom, koji se zatim može pretvoriti natrag u aktivni kisik. Nakon tretmana možete iščetkati jastuk i naslon rukom ili usisivačem - nastavkom za oslobađanje zaostalog ozona iz tkiva. Ako je komprimirani zrak dostupan, preporučljivo je ispuhati unutrašnjost . Ovo je najučinkovitija metoda. Važno: pročitajte priručnik prije uporabe generatora ozona . 


Tehnički podaci:

- Nominalna snaga ozona: 4000 mg/h
- Protok zraka: 97,5 m3/h
- Potrošnja: 65 W / 230 V
- Dimenzije: 22 x 17 x 15 cm
- Težina uređaja: 2,6 Kg
- Napajanje: 220-240V
- Konstrukcija: Metal
- Garancija: 1 godina


Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

Besplatna dostava

Uz ovaj proizvod imate BESPLATNU DOSTAVU!

  Ozone Generator 4000 mg

 • Brand: Monster Shine
 • Šifra: RM220120
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • 252.18€ (1,900.01kn)
 • Bez poreza: 201.74€ (1,520.01kn)
 • PDV uključen u cijenu.

  Devizni tečaj: 1 € = 7.53450 kn

  Besplatna dostava

  za sve narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: